Béčko Osové Bítýšky si doma poradilo s Olším


Branky


10. M. Dupal , 13. M. Hanzelka , 45. O. Zeman , 53. J. Malý , 54. M. Hanzelka , 78. J. Malý - 42. A. Kaminaras , 51. A. Kaminaras (p.)
0

Utkání velmi ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího Zdeňka Jůdy. Domácí si s přesilovkou věděli rady a nakonce zvítězili rozdílem třídy. Hosté se dokázali vrátit kontaktní brankou na začátku druhé půle do hry, ale poté domácí několika brankami rozhodli o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na kontaktní gól hostů dokázali domácí rychle reagovat

Domácí do utkání vstoupili aktivně a kombinační hrou soupeře přehrávali. Z tlaku vytěžili i rychlý gól, když Ondřej Zeman poslal kolmou přihrávku na Miroslava Dupala a ten se nemýlil. Pak přišel zkrat hostujícího obránce Jůdy, který po hrubém faulu dostal rovnou červenou kartu. Vzápětí se dostal na málem vápně k míči Michal Hanzelka a prostřelil brankáře Jašu podruhé. Domácí kombinační hra proti deseti spíše uškodila. Zbrklá snaha přidat rychle další branku vedla k chybám, které Olší využívalo k nebezpečným brejkům. V 24. minutě utkání bohužel přerušilo vážné zranění kotníku hostujícího Romana Chalupy. V 42. minutě zastavila obrana domácích nebezpečný brejk pouze za cenu faulu. K trestnému kopu se postavil Alex Kaminaras a nedal brankáři Řeháčkovi žádnou šanci. Bítýška ale dokázala na snížení ještě do poločasu zareagovat. Jan Večeřa zahrával přímý kop na Ondřeje Zemana, který míč tečoval do sítě - 3:1.

Domácí bez problémů dokráčeli ke třem bodům

Druhý poločas začala Bítýška opět tlakem, ale gól přišel na druhé straně. Z penalty se podruhé trefil Alex Kaminaras. Domácí dokázali opět okamžitě reagovat. Na hřiště nastoupil střídající Jiří Malý a svým prvním dotykem s míčem krásnou střelou zvýšil na 4:2. Vzápětí přidal další branku ranou pod horní tyč Michal Hanzelka. Na konečných 6:2 upravil v závěru opět z dálky Jiří Malý. 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Hráli jsme pěkný kombinační fotbal. V první půli naší hře paradoxně ublížilo vyloučení hráče hostů. V druhém poločase jsme se vrátili k naší hře a zaslouženě vyhráli.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Blikanec ve 12.minutě, vážné zranění o dalších dvanáct minut později a po našem snížení, hned šťastný (pro domácí) gól v naší síti! Už nám nezbývali síly vzdorovat kvalitní hře domácích!



Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - SVOBODA Aleš (N), ZEMAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.