Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Meziříčí si poradilo s Tasovem


0

Na hřišti v Jabloňově si domácí céčko Velkého Meziříčí připsalo všechny body po výhře nad Tasovem. Po úvodním vyrovnaném poločase domácí přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a i díky hattricku Tomáše Šlitra zvítězili hokejově 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně 2:2

Brankové hody si mohli užít fanoušci kopané v Jabloňově. Po úvodní oťukávané a několika náznacích šancí se jako první do černého tregil hostující Daniel Procházka. Hosté se ale neradovali příliš dlouho, jelikož hned o dvě minuty později srovnal Adam Pospíšil. V 38. minutě se dostali do vedení domácí zásluhou Tomáše Šlitra. Na tuto branku dokázali i hosté rychle zareagovat a těsně před odchodem do kabin srovnal na poločasových 2:2 Ondřej Pospíšil.

Domácí rozhodli o svém vítězství

Za nerozhodného stavu se žádný z týmů nechtěl dopustit zbytečné chyby. Brankové hody v závěrečné půlhodině odstartoval v 63. minutě hostující Matěj Pospíšil - 2:3. Domácí se s tímto nepříznivým výsledkem nechtěli smířit a v posledních dvaceti minutách se nadechli k velkému obratu. Nejprve srovnal v 71. minutě Lukáš Liška a v 77. minutě domácí dostal do vedení svým druhým gólem v utkání Adam Pospíšil - 4:2. V závěrečné desetiminutovce se ještě dvakrát prosadil Tomáš Šlitr, který tímto završil svůj hattrick. Konečný výsledek 6:3 je pro hosty příliš krutý.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Adam Pospíšil: V zápase bohatém na branky jsme si vypracovali více příležitostí než soupeř a zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - R. Hlávka [-] , L. Liška [-] , L. Prchal [-] , T. Šlitr [-] , P. Munduch [-] (71. J. Večeřa [-] ) , T. Malec [-] , L. Smejkal [-] , L. Machát [-] , A. Pospíšil [-] , M. Nevoral [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , R. Adam [-] , T. Svoboda [-] - J. Pospíšil [-] , M. Vala [-] , V. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-] - O. Pospíšil [-] , D. Procházka [-] , M. Pospíšil [-] -

ŽK: 58. R. Hlávka , 74. A. Pospíšil - 78. M. Pospíšil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.