Jívovské béčko si s Tasovem body rozdělilo


0

Hosté měli výborný vstup do utkání a již ve 12. minutě to bylo o dvě branky. Domácí dokázali vyrovnat hned po návratu ze šaten. Jan Pospíšil svým druhým gólem v utkání dokázal hostům vrátit vedení, ale poslední slovo měli domácí. Tomáš Dřímal minutu před koncem dokázal srovnat na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si rychle vypracovali dvoubrankový náskok

Začátek utkání se domácím vůbec nepovedl a již ve 4. minutě se hosté ujali vedení, když se prosadil Radim Adam. Po dvanácti minutách hry domácí prohrávali již o dvě branky, když se hosté radovali po brance Jana Pospíšila. Šance si vytvářely oba týmy a síť se podařilo rozvlnit i domácím, když ve 27. minutě snížil Požár na rozdíl jediné branky. Do konce poločasu se již nic závažnějšího nestalo a tak šlo do kabin za stavu 1:2 pro hostující Tasov.

Martin Dřímal v závěru zajistil domácím bod

Do druhé půle vlétli domácí s odhodláním co nejdříve účet zápasu srovnat a to naplnili úplně dokonale. Hned z první šance Santus skóroval a srovnal stav utkání na 2:2. Z branky v 47. minutě se radoval Josef Požár. Toto skóre vydrželo do 65. minuty, kdy hostující Pospíšil vstřelil svoji druhou branku v utkání a posunul Tasov opět blíže ke třem bodům. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, naštěstí pro domácí má Jívoví v sestavě Martina Dřímala, který v 89. minutě srovnal stav utkání na konečných 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Milan Kubiš: Řekl bych, že zasloužený bod. Obě mužstva podala bojovný a vyrovnaný výkon.

TJ Tasov
Patrik Eliáš: Do zápasu jsme měli dobrý vstup a velmi rychle vedli o 2 góly. Jívovi bylo pak vice aktivnější a do poločasu snížilo. Na začátku druhé půle se domácím podařilo vyrovnat. Nám se podařilo vstřelit další branku a mysleli jsme si, že to udržíme do konce zápasu .



Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - TŮMA Milan (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.