Bítýška doma rozdrtila měřínské céčko


Branky


6. M. Hanzelka (p.) , 27. M. Dupal , 29. P. Karmasin , 43. M. Kulík , 60. M. Kulík , 63. J. Malý , 78. M. Dupal - 65. J. Necid
0

Hned osm branek bylo k vidění v zápase béčka Osové Bítýšky. K radosti domácích fanoušků jich hned sedm padlo za záda hostujícího brankáře Jurka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v prvním poločase

V Osové Bítýšce byl k vidění na IV.  třídu velmi kvalitní kombinační fotbal. Domácí se dostali do šance hned v úvodu utkání. Miroslav Dupal nastřelil horní tyč branky a dorážku Martina Kulíka zastavil na brankové čáře obránce. Po chvíli se již skóre měnilo. V pokutovém území byl faulován pronikající Pavel Jelínek a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Michal Hanzelka. Bítýška si vytvářela další šance, hlavně díky rychlosti obou útočníků Pavla Jelínka a Martina Kulíka. Střelecky se ale prosadili "mladé pušky" Miroslav Dupal střelou zpoza vápna a Pavel Karmasin nádherným volejem po rohovém kopu. V závěru první půle vystřelil Jan Večeřa, brankář hostí Jurek míč vyrazil pouze před sebe a Martin Kulík pohotově zvýšil na poločasových 4:0.

Domácí pohodlně dokráčeli ke třem bodům

Měřín sympaticky zápas nevzdal a i v druhé půli pokračoval ve velmi dobrém kombinačním a ofenzivním fotbale. Ve středu pole to byl vyrovnaný zápas, šance si vytvářela hlavně Osová Bítýška. Po chybě hostující obrany se ocitl sám před brankářem Martin Kulík, obešel ho a pohodlně zavěsil - 0:5. V 63. minutě se prosadil svým důrazem před brankou další domácí mladík Jiří Malý. Hosté poté snížili po pěkném centru za obranu a připravili tak o nulu Jana Šmerdu, pro kterého to byl první celý zápas odchytaný za muže. Konečnou podobu dal výsledku v 78. minutě svým druhým gólem v utkání Miroslav Dupal po individuálním úniku Martina Kulíka.


Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa - hrající trenér: Zápas vysoké úrovně, ke které přispěli obě mužstva. Výsledek je pro hosty krutý, hráli pěkný kombinační fotbal, ale nestačili na rychlost a produktivitu našich ofenzivních hráčů.

TJ Jiskra Měřín C
Petr Svoboda: Domácí šli za vítězstvím více než my. Pro nás je to, ale přesto velmi krutý výsledek.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŘEHÁČEK Jan (N), SÝKORA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.