Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 13:45

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce bylo úspěšnější céčko VelMezu


Branky


0

Diváci v Měříně viděli brankové hody. Z devíti branek v zápase jich ovšem o jednu více padlo do domácí sítě. Hostům výrazně pomohlo hned čtyřnásobné střídání o půli. Domácím k bodům nestačil ani hattrick Ondřeje Palíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali dvoubrankového vedení

Od začátku zápasu plnilo céčko Velkého Meziříčí roli favorita a pálilo jednu šanci za druhou. Buď netrefovalo branku nebo zasahoval ve skvělé formě chytající domácí brankář Pavel Jurek. A jak se říká ,,nedáš dostaneš," domácí Měřín se ujal vedení. V 18. minutě se z protiútokuprosadil domácí útočník Jan Krčál, který dokázal přelobovat hostujícího brankáře Sysla. O chvíli později, přesněji v 26. minutě, to bylo již 2:0 pro domácí. Po pěkné akci nedal hostujícímu brankáři šanci Ondřej Palík. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro domácí fotbalisty Měřína.

Hosté vstřelili pět branek a dokráčeli ke třem bodům

Po přestávce Velké Meziříčí zamíchalo se  sestavou, využilo všechny čtyři hráče z lavičky a hned ve 48. minutě prošel hostující David Polák a svoji šanci bezpečně proměnil. Měřínu ve velkém vedru rychle docházely síly a za nedlouho bylo vyrovnáno. V 60. minutě se prosadil střídající Adam Pospíšil. Hosté si tvořili jednu šanci za druhou a po zásluze šli v 65. minutě do vedení zásluhou přesné trefy Lukáše Lišky.  Měřín však nechtěl nechat nic zadarmo a bleskurychle opět srovnal zásluhou Ondřeje Palíka. Nerozhodný stav vydržel pouze pět minut, když hosty poslal opět do vedení Patrik Svoboda. Tři minuty před koncem se gólově prosadil hostující Filip Mužátko - 3:5. Domácí se poté ještě zmohli na snížení, když svůj hattrick dokonal Ondřej Palík, který upravil konečné skóre na 4:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Jan Kožený: Musím kluky pochválit, že zápas ve velkém horku odjezdili po prdeli a je škoda, že jsme nezískali ani bod, protože by jsme si to za nasazení a bojovnost určitě zasloužili.

FC Velké Meziříčí C
Filip Mužátko: První poločas patřil domácímu týmu, obě branky si vytvořili po krásných akcích. Druhý poločas jsme začali hrát mnohém lépe a utkání jsme zaslouženě otočili v náš prospěch.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - R. Hlávka [-] , Z. Zdvihal [-] , Š. Král [-] (76. V. Pól [-] ) , O. Stoklasa [-] - O. Palík [-] , I. Prchal [-] (56. P. Bačák [-] ) , L. Štreit [-] , J. Necid [-] - M. Padalík [-] (46. D. Krejčí [-] ) , J. Krčál [-] (75. S. Symonides [-] ) -

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - L. Smejkal [-] , M. Maloušek [-] (46. F. Mužátko [-] ) , L. Liška [-] , P. Munduch [-] , A. Vlk [-] (46. P. Wasserbauer [-] ) , L. Smejkal [-] (46. L. Prchal [-] ) , D. Polák [-] , L. Machát [-] (46. A. Pospíšil [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Šlapal [-]

ŽK: 57. P. Bačák - 45. L. Liška .
Hráči zápasu: P. Jurek , O. Palík - P. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Miloš - TROJAN Dalibor (N), ŠLITR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.