1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřínský Celtic zvítězil na půdě Dolních Heřmanic


Branky


14. J. Havelka - 5. J. Necid , 36. K. Smejkal , 76. L. Štreit (p.) , 87. F. Hlaváč
0

Měřín se ujal vedení hned v 5.minutě zásluhou Necida. Na tuto branku dokázali ještě domácí zareagovat. Další branky ovšem přidávali pouze hosté a odvážejí z Heřmanic všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli o branku lepší hosté

Z první velké šance, hned v 5. minutě, padl první měřínský gól. Záložník Jan Necid dostal přihrávku za obranu a z rohu velkého vápna se trefil přesně k tyči. Poté byli o něco lepší domácí a po zásluze ve 14. minutě vyrovnali, když Jaroslav Havelka obešel tři obránce a zakončil přesně do horního růžku brány - 1:1. Domácí byli na koni a vytvořili si dvě obrovské šance. Nejprve opět Havelka hlavičkoval z malého vápna, ale brankář Kožený jeho pokus zlikvidoval. O chvíli později domácí zahrávali volný přímý kop, měřínský brankář střelu vyrazil a dokázal si poradit i s následující dorážkou. A tak došlo na otřepané ,,nedáš dostaneš." Za velkým vápnem se k odraženému míči dostal Karel Smejkal a ranou pod břevno nedal Pártlovi šanci. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

V závěru hosté potvrdili svoji výhru

Na začátku druhé půle se dostali domácí k obrovské šanci, kdy se k volnému hráči Heřmanic dostal míč na malé vápno, ale ten branku vysoko přestřelil. O chvíli poté měřínský Padalík pronikl do velkého vápna, byl faulován a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Lubomír Štreit. Štreit svojí další ranou z 22 metrů orazítkoval tyč. Na straně Heřmanic se ke slibnému přímému kopu postavil špílmachr domácích Zdeněk "Xavi" Nováček a technickou střelou orazítkoval břevno. Zápas nakonec skončil krutou prohrou domácích 1:4, protože v 87. minutě měřínské vítězství potvrdil pěknou střelou František Hlaváč. Výkon obou týmů v utkání byl na podobné úrovni, ale hraje se na góly, v čemž byl Měřín úspěšnější. Výkon Heřmanic je zase příslibem do dalších zápasů. Zvláště, když se hned za 14 dní hraje doma v derby s Tasovem



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Zdeněk Nováček: Zápas s Měřínem se nám vůbec nepovedl, téměř nikdo z našeho družstva se nepotkal s formou a podle toho to na hřišti vypadalo, vázla souhra a těžko jsme se dostávali do šancí. Měřín byl efektivnější a vítězství si zasloužil.

TJ Jiskra Měřín C
Jan Kožený - brankář: Vyrovnané utkání, kdy domácí neproměňovali šance a nám tam padlo téměř vše. Domácí měli na začátku druhé půle obrovskou šanci na srovnání, kdy z malého vápna netrefili prázdnou bránu. To byl asi zlom zápasu. Chvíli na to jsme proměnili penaltu a domácí už se k větším šancím nedostali. Za 3 body z venkovního utkání jsme rádi, i když pro domácí je to krutý výsledek, ale hraje se na góly, ne na šance. Musím pochválit celý tým za bojovnost v čele s kapitánem Richardem Hlávkou.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - S. Barták [-] , P. Dočkal [-] , T. Karmazín [-] , M. Krištof [-] - J. Skryja [-] , . Říha [-] (57. J. Žitnik [-] ) , Z. Nováček [-] - J. Havelka [-] (61. J. Dočkal [-] ) - F. Musil [-] (61. J. Prokeš [-] ) , M. Špaček [-] (35. J. Bílek [-] )

TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] (83. D. Krejčí [-] ) - R. Hlávka [-] , Z. Zdvihal [-] (88. J. Klimeš [-] ) , Š. Král [-] , T. Hruboš [-] (74. O. Stoklasa [-] ) - K. Smejkal [-] , F. Hlaváč [-] , L. Štreit [-] , J. Necid [-] - M. Padalík [-] , J. Krčál [-] (46. V. Kundela [-] ) -

ŽK: 31. J. Skryja , 60. M. Krištof , 75. P. Dočkal , 90. J. Dočkal - 30. F. Hlaváč , 54. T. Hruboš , 55. V. Kundela , 90. L. Štreit .
Hráči zápasu: M. Krištof - R. Hlávka , K. Smejkal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BULA Nikola - SEDLÁČEK Martin (N), ŠLAPAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.