Béčko Bítýšky porazilo Dolní Heřmanice


Branky


7. M. Dupal , 88. J. Malý - 71. M. Kubiš
0

Hostující Dolní Heřmanice byly kousek od zisku prvního bodu v soutěži. V závěru utkání ovšem rozhodl o výhře domácích brankou Jiří Malý. Hráči Dolních Heřmanic tak podzimní část zakončili s nulou v kolonce získaných bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Dupal poslal domácí do vedení

První poločas vyšel lépe domácím hráčům. Kombinační hrou si vytvořili územní převahu, kterou ovšem dokázali přetavit pouze v jednu vstřelenou branku. Již v 7. minutě hry domácí záložník Pavel Habán poslal střílený přízemní centr na malé vápno a Miroslav Dupal dokázal ve skluzu dopravit míč za záda hostujícího brankáře Pártla - 1:0. Osová Bítýška si poté v průběhu prvního poločasu dokázala vytvořit několik tutovek, ale další branku nepřidala. Do šaten se tedy odcházelo za jednobrankového vedení domácích.

Jiří Malý v závěru rozhodl

Obraz hry se v druhé půli změnil. Herní převahu měli naopak hosté, ale šanci si vytvořili pouze jednu. Tu nekompromisně proměnil v 71. minutě Martin Kubiš křížnou střelou na vzdálenější tyč branky střežené domácím mladíčkem Janem Šmerdou - 1:1. Zápas spěl do remízového konce. To však odmítl Jiří Malý, který v závěru řádné hrací doby (v 88. minutě) vyslal z  dvaceti metrů nádhernou ránu, která se odrazila od tyče do zad brankáře Pártla a odtud putovala do sítě. Všechny body proto zůstaly v Osové Bítýšce, která se tak na bod dotáhla na čtvrtý Tasov a přezimuje tak na pátém místě. Dolní Heřmanice zakončili podzim bez bodu a určitě věří, že se jim jarní část vydaří lépe.


Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa - hrající trenér: Jsem spokojen s kombinační hrou v první poločase. Druhou půli nás hosté přehrávali a ukázali, že herně rozhodně nepatří na poslední místo. Střelecky utkání rozhodli naše "mladé pušky". Děkuji všem klukům za první polovinu sezony a těším se na další zlepšování našich mladých hráčů, v kterých je velký potenciál, pokud neusnou na vavřínech.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SVOBODA Aleš (N), MALÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.