Tasov překvapivě udolal vedoucí Bohdalec


0

Největší překvapení dohrávaného 1.kola se událo v Tasově. Domácí dokázali porazit hostující Bohdalec, který tak ztratil první body v soutěži. Rozhodčí Hořínek navíc vytáhl dvakrát červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Pospíšil dvěma góly poslal domácí do vedení

Do utkání vstoupil lépe domácí Tasov, když už v 1. minutě využil zaváhání bohdalecké obrany, hostující Tomáš Dostál namazal domácímu Ondřeji Pospíšilovi a ten svoji střelu umístil vedle tyče a domácí vedli 1:0. Naději hostům vrátil v 17. minutě Jan Sklenář, hostující gólman Páral hrubě podcenil nepovedenou střelu a stav utkání byl 1:1. V 25. minutě mohly jít do vedení hosté, Morkus utekl obraně domácích, ale svojí laxní střelou z pěti metrů netrefil prázdnou bránu. Od této chvíle na hřišti panovali jen domácí a svoji snahu využili v 40. minutě, Ondřej Pospíšil při rohu předskočil hostujícího D. Skryju a domácí vedli 2:1.

Bohdalci nepomohla ani přesilovka

Začátek druhé půle se odehrával spíše na středu hřiště a odehrávala se spíše taková okopávaná. V 69. minutě odešel předčasně do kabiny domácí Švec, když po svém hrubém zákroku na Sklenáře uviděl druhou žlutou kartu. Bohužel hostující Bohdalec místo tlaku předvedl opět hrubku v obranné řadě a v 73. minutě nechal domácí opět skórovat, hostující obrana se při odkopu od brány nedomluvila a nechala si projít balon za svá záda, ten doběhl Jan Pospíšil a jistou střelou poslal domácí do vedení 3:1. Poslední část zápasu už připomínala fotbal velmi málo. Domácí hráči Tasova začali zápas kouskovat častými fauly nebo zakopnutými míči a poslední důležitá chvíle zápasu se odehrála v 90. minutě, hostujícího Sklenáře tvrdě zastavila domácí obrana a po chvilkách strkanic viděl Sklenář červenou kartu, když chytil za hlavu domácího hráče.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Matěj Pospíšil: Hodně nám pomohl gól v první minutě. Zápas byl velmi vyhrocený a na hráčích Bohdalce bylo vidět, že nechtějí první body nechat soupeři zadarmo. Naštěstí po našem smolném vyloučení vstřelil Honza Pospíšil hned branku na 3:1. Poté jsme mohli hrát více v klidu a zápas si pohlídat. Ke konci se ještě jiskřilo na obou stranách a nakonec mohli být hráči rádi, že červenou kartu ukázal rozhodčí jen jednou a to po zásluze za stažení domácího Slámy za hlavu hostujícímu střelci Sklenářovi, který tak pravděpodobně vynechá několik zápasů.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář - trenér: Bohužel po absenci několika hráčů se nás sešlo pouze jedenáct a z toho se odvíjel i náš výkon, který byl naprosto katastrofální a zaslouženě jsme prohráli. Důrazný soupeř nás ve všem předčil a po zásluze nás porazil.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , T. Kudrna [-] , R. Adam [-] , M. Sláma [-] , T. Svoboda [-] - J. Pospíšil [-] , V. Pavlíček [-] - O. Pospíšil [-] , D. Procházka [-] (60. J. Pavlíček [-] ) , M. Pospíšil [-] -

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , T. Dostál [-] , L. Jaša [-] , R. Morkus [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] , J. Dostál [-] , M. Kučera [-] , D. Skryja [-]

ŽK: 9. M. Pospíšil , 18. R. Švec , 56. D. Procházka - 24. J. Dostál , 52. P. Jaša . ČK: 69. R. Švec - 90. J. Sklenář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - CHLUBNA Josef (N), CHLUBNA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.