Rezervy Jívoví a Os. Bítýšky si body podělily


Branky


0

Béčko Jívoví potvrdilo, že na domácím hřišti v neděli dopoledne umí. V utkání s Osovou Bítýškou B dvakrát domácí vedli, ale hosté dokázali vždy srovnat. Výsledkem je tedy spravedlivá remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Pohanky zareagoval rychle Kulík

V nedělním dopoledni se domácí rezerva Jívoví střetla s béčkem Osové Bítýšky a chtěla vylepšit vzájemnou bilanci, protože v minulých zápasech většinou prohrála a někdy i vyšším rozdílem. Na utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí, ale výborně jej zastoupil domácí útočník áčka Jindřich Horký, který zápas odpískal. Od začátku zápasu bylo vidět, že se dá očekávat vyrovnaná partie. Jako první udeřili domácí. Po trestném kopu v 20. minutě mířil přesně hlavou Jakub Pohanka - 1:0. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. O pět minut později si Martin Kulík počíhal na míč za obranou domácích, obešel brankáře Dřímala a trefil odkrytou bránu - 1:1. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu.

Dupal dokázal za hosty i podruhé vyrovnat

Druhý poločas byl opět vyrovnaný. Domácí dostal podruhé do vedení Miroslav Koukola, který se prosadil po individuální akci z levé strany a střele z velkého vápna - v 65. minutě 2:1. Hosté zbraně nesložili a v 75. minutě se dočkali vyrovnání, kdy po individuální akci Martina Kulíka zamířil do prázdné branky domácích Miroslav Dupal - 2:2. V 90. minutě mohl strhnout výhru na stranu domácích Miroslav Koukola, ale nastřelil pouze tyč. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou. V utkání měli sice domácí méně šancí než soupeř, ale nastřelili celkem čtyřikrát konstrukci branky hostů.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Velký dík patří Jindrovi Horkému za dobře odpískaný zápas, poté co nedojel rozhodčí. Myslím, že pískal rovinu. Rád bych vyzvedl výkon hostujícího Kulíka, kdy některé jeho akce měly parametry mnohem vyšší soutěže. Jediné co na zápas hodilo trochu stínu je představení Standy a jeho ramen.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Myslím si, že zápas měl na IV. třídu vysokou úroveň. Spravedlivá remíza. Domácí měli vetší držení míče a my více šancí. Děkuji domácímu hráči Jindrovi Horkému za to, že nahradil rozhodčího, který se nedostavil a zápas výborně odpískal. Domácímu týmu děkuji za fotbalově a férově odehraný zápas v přátelské atmosféře.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.