Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky výkonu v druhé půli si Velká Losenice odváží body ze Štěpánova


Branky


0

Štěpánov B zůstává i po svém šestém utkání stále bez bodu. Hostující Velká Losenice rozhodla o svém vítězství díky zlepšenému výkonu v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas - 1:1

Během prvního poločasu bylo k vidění velké množství osobních souboj a bojovnost převyšovala nad fotbalovým umem. Zápas byl plný tvrdých zákroků, které hlavní rozhodčí příliš netrestal. První větší příležitost si vypracovali hosté v 17. minutě a zásluhou Lukáše Štíbala se ujali vedení. Navýšit své vedení mohli hráči Losenice v závěru prvního poločase, kdy kopali pokutový kop, který rozhodčí nakonec nepochopitelně zrušil. Domácí na toto dokázali zareagovat a těsně před odchodem do kabin dokázali díky Janu Bučkovi vyrovnat - 1:1.

Velká Losenice rozhodla o svém vítězství

Druhá půle již nabídla divákům atraktivní podívanou a oba týmy si vypracovaly několik šancí. Poprvé se skóre měnilo v 60. minutě, kdy se prosadil Radim Kasal - 1:2. Šance na zvrat domácích v zápase utnul chvíli poté, v 66. minutě, Zdeněk Pospíchal - 1:3. Domácí více otevřeli hru, ale své šance proměnit nedokázali. O vítězství hostů definitivně rozhodl střídající Josef Pátek, který se v závěrečné desetiminutovce dokázal dvakrát střelecky prosadit a dal výsledku konečnou podobu 1:5.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Lukáš Macinský: První poločas byl hodně bojovný a plný tvrdých soubojů, které rozhodčí nedokázal trestat tak jak měl. V druhem poločase se začal hrát fotbal a bylo k vidění dost šancí na obou stranách. Hosté je však využili a my ne. Výsledek je pro nás až příliš krutý, ale výhra hostů zasloužená.

TJ Velká Losenice
Jaroslav Halík - trenér: V prvním poločase jsme hlavně bojovali se sudím a to nás ve 45. minutě stálo vedení. Po přestávce jsme se více soustředili na hru a výsledek se dostavil. Pro domácí to je poněkud krutý výsledek, protože i oni měli své šance. Dnes celý tým podal 100% výkon, za který mu děkuji.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] - R. Hrubeš [-] , J. Loukota [-] , T. Samek [-] (79. D. Navrátil [-] ) , J. Veselský [-] , J. Buček [-] , R. Bojanovský [-] , M. Loukota [-] (68. F. Kintr [-] ) , J. Šibor [-] , L. Macinský [-] , T. Špráchal [-]

TJ Velká Losenice
T. Kosejk [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , F. Mach [-] , J. Grodl [-] - D. Halík [-] (78. O. Augustin [-] ) , R. Svoboda [-] (20. J. Pátek [-] ) , L. Štíbal [-] , R. Kasal [-] , M. Kubát [-] , Z. Pospíchal [-] - -

ŽK: 17. R. Hrubeš , 29. R. Bojanovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - JÍLEK Ivo (N), NĚMEC Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.