Rovečné doma udolalo rezervu Štěpánova


Branky


0

V prvním poločase byli k vidění hned tři branky, které padli během divokých osmi minut. V druhé půli domácí získali dvoubrankové vedení. Které, i přesto, že poslední desetiminutovku hráli v deseti, dokázali ubránit a dokráčeli tak k prvním bodům ve IV. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do brány se trefovali pouze domácí, přesto 2:1

Domácí vstoupili do utkání aktivně, ale první větší příležitost si připravili hosté. Brankáře Petra se jim ale nepodařilo překonat a tak udeřilo na druhé straně, když se prosadil Martin Ondráček. Stejný hráč dokázal ve 23. minutě využít zaváhání hostujícího gólmana Jelínka a navýšil vedení domácích - 2:0. V 28. minutě si na dlouhý nákop za obranu zaběhl Dominik Fiala a jeho přihrávku pod sebe si nešťastně do vlastní sítě srazil obránce domácích Martin Bezectný. Do konce první půle se poté již skóre neměnilo.

Domácí si tři body nenechali vzít

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří si vypracovali několik nadějných příležitostí, ale jejich snaha vyrovnání nepřinesla. V 69. minutě navýšil vedení domácích střídající Jindřich Herman - 3:1. V 79. minutě ještě za druhý žlutý faul inkasoval červenou kartu domácí Martin Bezectný. Hosté krátkou přesilovku využít nedokázali a tak si domácí připsali své první body po sestupu do IV. třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Martin Ondráček: Do zápasu lépe vkročil tým ze Štěpánova. Bohužel nedokázal svoje šance proměnit. Domácí však svoje ano.Bylo to hodně kvalitní utkání s velkým množstvím šancí. I po tom co tým Rovečného přišel o jednoho ze svých obránců vinou druhé žluté karty, dokázal dvoubrankový náskok udržet do konce utkání a zaslouženě se tak radovali z vítězství.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Rostislav Jílek: Během zápasu jsme si vypracovali nějaké šance, ale nedokázali je využit. Domácí se po našich chybách dostali do dvoubrankového vedení. Ve druhem poločase jsme sice snížili na rozdíl jediné branky, ale třetí vstřelený gól domácí uklidnil a i přes naši snahu se zápasem něco udělat si vedení udrželi do konce zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Ondráček [-] , V. Dlouhý [-] , M. Bezectný [-] , P. Svoboda [-] , L. Mikulčický [-] (86. J. Fousek [-] ) , K. Jančík [-] (69. J. Herman [-] ) , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] (78. M. Kolář [-] ) - J. Kameník [-] (46. D. Navrátil [-] ) , D. Kintr [-] , A. Janeček [-] , D. Fiala [-] (66. M. Štoudek [-] ) , R. Jílek [-] , P. Macháček [-] (73. J. Hanák [-] ) , L. Macinský [-] , J. Kintr [-] , V. Kunčík [-] , J. Šibor [-]

ŽK: 56. M. Bezectný - 14. J. Šibor , 38. J. Kameník . ČK: 79. M. Bezectný .
Hráči zápasu: M. Ondráček - D. Fiala .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ŠTARHA ING. Miroslav (N), VRZAL Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.