Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička potvrdila výbornou formu a veze tři body z Bobrové


0

Domácí se dostali do vedení již ve 3.minutě zásluhou Hluschenka. Ve formě hrající Polnička, ale dokázala třemi brankami do konce poločasu zápas otočit. Ve druhém poločasi si hosté dokázali vedení pohlídat a navíc vstřelili branku na konečných 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali zareagovat na rychlou branku domácích

Domácí rezerva Bobrové zažila úvod do zápasu jako z říše snů. Hned ve 3. minutě si na přetažený rohový kop Straky počkal Oleksandr Hluschenko a zamířil přesně na zadní tyčku branky hostů. Navýšit vedení domácích mohl Miloš Straka, který se dostal do zakončení hlavou po centru ze strany, ale jeho hlavičku Klíma reflexivně vyrazil. V 27. minutě se k balónu po centru z boku dostal hostující Jiří Víška a neměl problém trefit odkrytou bránu domácích - 1:1. Tímto začala desetiminutovka hostů, kteří třemi brankami otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Do vedení dostal Polničku Martin Jirásek a na poločasových 1:3 zvyšoval v 37. minutě po samostatném úniku Karel Podloucký, který dokázal zakončit přesně podél gólmana Fleka.

Polnička si dokráčela pro tři body

Druhý poločas začal opět vyrovnaně. Zhruba po čtvrthodině hry dostala domácí Bobrová obrovskou šanci na zdramatizování zápasu. Po faulu na Jaroslava Trnku dostal možnost zahrávat pokutový kop Miloš Straka. Svým kopem, ale nezamířil vůbec přesně a netrefil branku. A tak mohl o chvíli později, v 64. minutě, Jiří Kohout definitivně rozhodnout o vítězství hostující Polničky, která se již vedení do konce zápasu dokázala pohlídat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský - hrající trenér: Rychlý gól nás uchlácholil. Poté se nám již nic nedařilo, hosté si tedy zaslouženě odvážejí všechny body.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara - trenér: Zaspali jsme začátek utkání. Jsem rád, že se kluci rychle probrali a soupeře jsme přehráli.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
T. Flek [-] - J. Muhlbacher [-] (65. V. Smažil [-] ) , M. Kratochvíl [-] , A. Chrást [-] (57. T. Červinka [-] ) , M. Srnský [-] , M. Straka [-] (67. I. Roháček [-] ) , J. Koutecký [-] , R. Kratochvíl [-] , O. Hlushchenko [-] , J. Trnka [-] , R. Smutka [-] (46. K. Flídr [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , M. Chyba [-] , J. Štíbal [-] , T. Litochleb [-] - M. Jirásek [-] , J. Kohout [-] (81. V. Moravec [-] ) , J. Víška [-] (86. J. Ondráček [-] ) , K. Podloucký [-] , M. Neubauer [-] (60. M. Podloucký [-] ) - Z. Lojek [-] (76. R. Synek [-] )

ŽK: 39. M. Kratochvíl - 53. J. Štíbal , 59. M. Chyba .
Hráči zápasu: O. Hlushchenko - M. Klíma , J. Víška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŠINDLER Tomáš (N), ZACHARA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.