2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice v deseti


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě pálil domácí útočník, ale vysoko nad. V 7. minutě hostující Jan Staněk poslal balón za obranu Radslavic na nabíhajícího Foldynu, který šel sám na gólmana Kučeru, ale ten jeho pokus o lob vyrazil na roh. Ve 13. minutě domácí vytvořili velký závar v hostující šestnáctce po centru z levé strany, se kterým si ale lysovičtí poradili a míč odkopli do bezpečí. V 17. minutě podnikly Lysovice rychlý protiútok po pravé straně, Lukáš Foldyna prostrčil balón za obranu a Aleš Martínek postupoval sám na brankáře stínovaný domácím obráncem, který mu na poslední chvíli ukopl míč, a hosté zahrávali rohový kop. Ten rozehrál Jan Staněk přímo do brány na přední tyč a Jiří Kučera měl co dělat, aby udržel čisté konto. O minutu později zahrávaly Radslavice přímý volný kop a orazítkovaly břevno hostující svatyně. Následnou dorážku hlavou brankář Lukáš Plhal vyrazil. Ve 21. minutě mohly Lysovice otevřít skóre utkání, bohužel pro ně, Ondřej Bačovský v obrovské šanci prováhal správný moment ke střele a domácí obránce stačil jeho střelu na poslední chvíli zablokovat. Ve 27. minutě proletěl nebezpečný centr Radslavic přes celou šestnáctku Lysovic, jenomže nikdo z domácích se do koncovky nedostal. Ve 29. minutě střílel nad, po rohu kousek za velkým vápnem, hostující Patrik Procházka. Ve 34. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků utkání. Na polovině hřiště zbytečně fauloval lysovický Dominik Novotný domácího hráče a za faul zezadu uviděl od svého jmenovce rozhodčího Novotného červenou kartu. Lysovice i v deseti trápily domácí a ve 32. minutě mohly jít do vedení. Aleš Martínek našel ve velkém vápně volného Ondřeje Bačovského, ale tomu zase v poslední moment domácí obránce střelu zablokoval. První půle skončila smírně 0:0.

 

Druhá půle začala opět velkou šancí Lysovic. Aleš Martínek utekl obráncům, naštěstí pro domácí mu balón z levé nohy uskočil. V 56. minutě zahrávaly Radslavice rohový kop a na malém vápně volný Szkuta otevřel skóre zápasu – 1:0. Lysovice se ale nevzdávaly a to, že jich je na hřišti o jednoho méně, vůbec nedávaly znát. O deset minut později mohlo být vyrovnáno. Hostující Aleš Martínek znovu utekl všem obráncům, dostal se až před vyběhnuvšího gólmana Kučeru, který ale jeho pokus o kličku zneškodnil. V 77. minutě se zrodila další velká šance Lysovic. Patrik Neděla střílí do břevna, balón se odráží k Lukáši Foldynovi, ale ten trefuje pouze obránce na brankové čáře. V 83. minutě šel sám na brankáře Lysovic David Gryc, který však bránu z dobré pozice netrefil. Pět minut před koncem utkání pojistil Donneberger vítězství Radslavic hlavičkou mezi nohy gólmana Lukáše Plhala, po centru z pravé strany.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Lysovice
Zdeněk Gryc (trenér TJ Lysovice): Myslím si, že i v deseti lidech jsme byli lepší a mohli tu vyhrát. Bohužel nejsme schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance a to dnes rozhodlo. Kluky musím pochválit za bojovnost, zápas odmakali tak, jak jsme si řekli.



Sestavy


TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , V. Szkuta [-] , J. Posolda [-] , v. Sedlák [-] - J. Donneberger [-] , P. Adamec [-] , J. Pytela [-] , R. Lamkaš [-] - D. Gryc [-] , F. Rogožan [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - D. Novotný [-] , M. Brovják [-] , M. Brovják [-] , J. Staněk [-] - J. Poprik [-] , O. Bačovský [-] (69. P. Neděla [-] ) , P. Beránek [-] , M. Bédi [-] (18. P. Procházka [-] ) - A. Martínek [-] , L. Foldyna [-]

ČK: 34. D. Novotný .
Místo: Radslavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.