2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovice to doma zvládly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal velice netradičně. Hosté začali hrát v deseti v poli a se čtyřmi hráči na střídačce. Hráč Brankovic, který byl v základní sestavě, měl dopravní problémy, a proto to kluci museli zatím zvládnout. Nicméně, i tak drželi brankovičtí s Křižanovicemi slušný krok. Domácí byli prvních 45 minut nebezpečnější a z několika slibných příležitostí dokázali vstřelit branku. Do kabin odcházely s větším klidem Křižanovice.  

 

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou hostů, kteří si hned v první minutě vypracovali gólovou situaci, ale domácí golman byl proti a vynikajícím zákrokem vytěsnil míč na roh. Další příležitosti na sebe nedaly dlouho čekat. Během 10 minut měli hosté tři  šance, ale v gól je proměnit nedokázali. Brankovice se v koncovce trápily, na malou chvíli se nekoncentrovaly a toho využili domácí, kteří z brejku vstřelili druhý gól. Hosté se do konce zápasu snažili s výsledkem ještě něco udělat. Zápas nabídl mnoho bejkových situací, ale ani jedno mužstvo se nedokázalo prosadit. 



Ohlasy k zápasu


FK Křižanovice
Olša Vratislav (vedoucí FK Křižanovice): V utkání nevalné úrovně jsme nakonec získali všechny tři body, když nás podržel brankář Petr Klimčík. Zápas mohl klidně skončit remízou, ale i takové zápasy se hrají.

TJ Sokol Brankovice
Hráč TJ Brankovice: Dnes nevyhrál lepší, ale efektivnější (produktivnější) tým. Během druhého poločasu jsme si vypracovali dostatek brankových příležitostí, bohužel v zakončení hodně pokulháváme. Chyběl nám střelec, který by dokázal zápas rozhodnout v náš prospěch.



Sestavy


FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - V. Brožina [-] , M. Florián [-] , O. Koutný [-] , T. Fürst [-] - M. Ragas [-] , J. Kroupa [-] , J. Raušer [-] , L. Minks [-] (74. J. Kohoutek [-] ) - J. Maláč [-] (53. Z. Zeman [-] ) , J. Chalupa [-] (53. M. Navrátil [-] )

TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - P. Tichý [-] , M. Kremz [-] , R. Pinkava [-] , R. Verner [-] - M. Havránek [-] , M. Tylšar [-] , R. Novák [-] , J. Neužil [-] - M. Posolda [-] , J. Navrátil [-]

ŽK: 63. J. Kroupa , 80. M. Navrátil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.