Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:15

10.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Jeviněvská mizérie nekončí, Mlékojedy domácí půdu uhájily


Branky


48. T. Lahoda , 72. J. Bendl (p.) - 80. J. Kokšal
0

Utkání Jeviněvse s, v tu chvíli, předposledními Mlékojedy mělo přinést konečně bodový zisk po šňůře čtyř zápasů bez bodu. Toť pohled Jeviněvských. Možná , že Mlékojedy Jeviněves v toto fázi vítaly a věřily v pro ně v této sezoně vzácný bodový zisk. Hřiště si snad všichni aktéři pochvalovali...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeviněves začala aktivněji, dokázala na delší dobu držet míč před soupeřovým vápnem, zkoušela to střelami zpoza vápna, průniky do vápna i centry ze stran, žádný z pokusů ale nepronikl za dobře chytajícího domácího brankáře. Při získání míče se domácí snažili rychlými protiútoky zaskočit jeviněvské, také však bez výsledku. Při jednom z rohových kopů prolétl míč celým malým vápnem hostující Jeviněvsi, nikdo jej však do branky nenasměroval. Hostující Honza Šelicha na oplátku napálil z dobrých pětadvaceti metrů míč z pravé strany do bližší tyče. Prvním poločas tak skončil bez branek.

 

Zkraje druhého poločasu se hlavou po rohovém kopu prosadil domácí Lahoda když dostal spoustu prostoru na malém vápně. Jeviněves neztrácela aktivitu, snažila se o vyrovnání, chyběl k tomu ale větší klid v zakončení. A dobrými zákroky držel domácí i golman. Domácí v této fázi hry, od 52. do               66. minuty dostali hned čtyři žluté karty, ale svou branku uhájili. A tak při jednom z protiútoků přišla zbytečná penalta pro domácí, se kterou si Bendl hravě poradil – 2:0.

 

Hosté se ještě pokoušeli o srovnání stavu, v osmdesáté minutě dokonce Jirka Kokšál zakončil do prázdné branky po důrazném souboji jeviněvského hráče s domácím brankářem a vykřesal tak naději.  V poslední minutě pak měl Marek Fanta vyrovnání na kopačce, ale míč  napálil z malého vápna jen do břevna. Čili cirkus Jeviněves stále rozdává body, nikoliv však fotbalovou radost. Příští kolo doma přivítá Cítov jež je na tom v tabulce stejně jako nyní Mlékojedy. Přeruší konečně mizernou sérii nebo se opět zachová ke svému soupěři zdvořile a body mu přenechá?

AUTOR: JAROSLAV KYSELA

 



Sestavy


TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - P. Suchánek [-] , J. Rybák [-] , T. Matucha [-] , J. Dulík [-] - T. Fingerhut [-] , P. Šmigol [-] , J. Krejčí [-] , J. Bendl [-] - L. Gerencséry [-] , T. Lahoda [-] -

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Paul [-] , M. Rozsypal [-] , P. Macák [-] - J. Broft [-] , M. Schoř [-] - J. Šelicha [-] , J. Kokšal [-] , P. Novotný [-] - P. Kindl [-] (72. M. Fanta [-] )

ŽK: 52. L. Gerencséry , 57. T. Lahoda , 60. P. Šmigol , 66. J. Rybák - 20. P. Kindl , 36. J. Šelicha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Malíř Petr - MOŠKO Jan, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.