Utkání průměrné úrovně jednoznačně v režii hostů


Branky


11. L. Hájek , 25. O. Dvořák , 30. O. Dvořák , 40. O. Kosina , 53. J. Kasal , 56. J. Urban , 77. J. Kasal , 85. J. Kasal
0

Sendražice zklamaly, zřejmě budou hrát o záchranu. J. Nedbal, hráč velimského áčka, se po dlouhé pauze způsobené operací kolena vrací na fotbalové trávníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty utkání hosté pojali jako výlet.  Hráli pomalu a nepřesně, domácím nechávali dost prostoru a času, ti se snažili dostat aspoň před soupeřovu šestnáctku, ale marně.       

Pak přišla 11.min., velimský tvůrce hry  L. Hájek se na to nemohl dívat a po samostatné akci poprvé rozvlnil síť, 0:1. Velimáci začali ovládat hru, měli převahu, ale skóre zvýšili až ve 25.min. L. Hájek přihrával míč na J. Nedbala, ten ho pustil nabíhajícímu O. Dvořákovi,  který zvýšil na 0:2.  

 

Ve 30.min. kopal  A. Jehlička  rohový kop, míč posadil přesně na hlavu O. Dvořáka a Velim vedla už 0:3. Velimáci měli neustálou převahu a tu završil ke konci poločasu, ve 40.min., brankou, střelou ze šestnácti metrů, O. Kosina. Velim vedla 0:4. Poločas: 0:4 pro Velim.

 

Velimský kouč Jarda Jedlička, alias Frank De Boer se nemračil jak ve čtvrtek na Letné. S úsměvem na rtech opět udělal „mistr tah“. Do II. poločasu poslal na hřiště J. Urbana a J. Kasala.  Už v 53.min. zvyšuje J. Kasal, po přihrávce, O. Kosiny na 0:5. Velim má výraznou převahu. U domácích vyniká jen hráč č. 10, D. Vitáček. Je dostatečně rychlý, prosazuje se v boji jeden na jednoho, ale na dalším hráči končí. Bylo mi ho líto, protože byl sám. Fotbal je kolektivní hra.

 

Už v 56.min. O. Dvořák uvolňuje J. Urbana a ten výborně zakončuje na 0:6.   V 65.min. dostávají větší příležitost minutoví hráči, ze skupiny 90+1, M. Souček- Ronaldo a talentovaný Z. Novotný - Messi. Velim je ve výrazné převaze, ale hráči přehánějí kombinace.V 77.min. kope roh, poprvé v životě, J. Jelínek aj. Kasal hlavou dává na 0:7. V 77.min. domácí vyslali na branku soupeře první nebezpečnou střelu. V 82.min. završuje J. Kasal svůj hatrick a skóre zápasu na 0:8. Konečný výsledek: 0:8 pro Velim.

AUTOR: Jaroslav Češpiva



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jaroslav Češpiva, administrátor mužstva: „Favorit nepřipustil problémy a zaslouženě vyhrál. Brankař neměl práci. Obrana byla tentokrát spolehlivá. Střed hřiště ovládli oba, technicky vybavení, střední záložníci L. Hájek a J. Vlk. V útoku překvapil mladý O. Dvořák, střelec dvou branek. Ve druhém poločase se předvedl J. Kasal střelec tří branek. Realizační tým se jednoznačně shodl na jménu nejlepšího hráče zápasu. Vyhlášen byl Ladislav Hájek.“



Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKNER Roman - DRAHOŇOVSKÝ Jiří (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.