1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 13:15

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Bohdalice vezou z Pačlavic první bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalice po dvou vysokých porážkách, částečně upravili rozestavení hráčů v sestavě, hráli v obraně zodpovědněji a snažili se přecházet do rychlých protiútoků. V prvním poločase jim tato taktika celkem vycházela. Při vyrovnané hře měli více brankových příležitostí než domácí, ale na skóre se to neprojevilo.

Ve druhém poločase si hosté vynutili mírnou převahu, zahrávali velké množství standardních situací, ale gól se jim stále dát nepodařilo. Domácí měli sice brankových příležitostí méně, ale v sedmdesáté minutě jim Marek Bulant zajistil vedení. V závěrečné snaze o vyrovnání se v 84. minutě po rohovém kopu prosadil hostující Radim Prachař a zajistil Bohdalicím první bod v jarní části soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic: Ve vyrovnaném utkání měl soupeř víc brankových příležitostí, ale myslím si že remíza je zasloužená.

TJ Sokol Bohdalice B
Radim Prachař - hráč Bohdalic: Podali jsme úplně jiný výkon než před týdnem, před zápasem bychom bod brali, teď je nám trochu líto, že jsme nedokázali proměnit některou z našich šancí a zvítězit.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - O. Dostalík [-] (70. M. Navrátil [-] ) , J. Kocourek [-] (46. T. Kocourek [-] ) , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] - D. Vincenec [-] (60. J. Božák [-] ) , J. Kuchtík [-] (80. J. Soldán [-] ) , J. Brablík [-] , L. Novák [-] - L. Navrátil [-] , V. Keršner [-] (30. M. Bulant [-] )

TJ Sokol Bohdalice B
M. Čelechovský [-] - J. Krška [-] , R. Prachař [-] , M. Formánek [-] , T. Dobšíček [-] - J. Vala [-] ( D. Korkován [-] ) , L. Langhammer [-] , J. Pacejka [-] , L. Podaný [-] , M. Záruba [-] - M. Smejkal [-]

Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.