2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 10:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V zajímavém derby zvítězili Ivanovice na Hané

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do souboje prvního s druhým mužstvem tabulky vstoupili lépe domácí a svojí kombinační hrou si od začátku utkání vytvářeli územní převahu. Hosté se sice snažili přecházet do rychlých protiútoků, ale po celý první poločas byli domácí lepším mužstvem. Šance, které si vytvořili sice nedokázali proměnit, ale přesto šli ve třicáté deváté minutě po střele Dušana Švandy do zaslouženého vedení.

Ve druhém poločase se na hřišti začali dít věci. Ihned od začátku bylo vidět, že v šatně hostů bylo asi rušno, protože na hřiště vyběhlo úplně jiné mužstvo. Hned v úvodu druhé půle si hosté vytvořili několik šancí a z jedné z nich Tomáš Kramel vyrovnal. Za sedm minut bylo s domácími ještě hůře Petr Szeliga vstřelil další branku a hosté se dostali do vedení. Částečně jim situaci zkomplikovalo vyloučení Patrika Moravce po druhé žluté kartě a hostující hráči se cítili poškození, protože hlavní rozhodčí stejně neposoudil podobnou situaci na straně domácích. Navíc se domácímu mužstvu podařilo po rohovém kopu Zbyňka Zbořila Miroslavem Raškou vyrovnat. Potom se hra opět vyrovnala a obě mužstva se snažila strhnout vítězství na svoji stranu. V osmdesáté minutě byl, ale po druhé žluté kartě vyloučen domácí Dušan Švanda a v závěru utkání hosté po tečované střele Davida Gergelyho opět převrátili skóre na svoji stranu. Domácí hráči bojovali až do konce a ještě těsně před koncem utkání měl vyloženou příležitost Michal Slavíček, ale vyrovnat se mu nepodařilo.  

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - hrající trenér FKD: Naše mužstvo podalo dobrý výkon zejména v prvním poločase a nakonec o naší porážce rozhodla nešťastně tečovaná střela. která doplachtila do naší brány.

TJ Slovan Ivanovice na Hané
Petr Olejníček - hrající trenér Ivanovic: Na tato derby utkání s Drnovicemi se vždycky těším, protože se hraje kvalitní fotbal. My jsme dnes začali ustrašeně, ale v poločase jsme se dobře nahecovali a myslím si, že v druhé půli jsme byli lepší.



Sestavy


FK Drnovice B
L. Polášek [-] - V. Polišenský [-] , P. Měřínský [-] , M. Slavíček [-] , V. Zbořil [-] (60. M. Raška [-] ) - O. Böhm [-] , Š. Hrubša [-] (65. M. Strnad [-] ) , D. Švanda [-] , R. Pytela [-] - Z. Zbořil [-] , J. Weber [-] (35. J. Weber [-] )

TJ Slovan Ivanovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Chmelař [-] , Z. Černý [-] , P. Szeliga [-] , P. Moravec [-] - D. Adámek [-] (22. D. Gergely [-] ) , T. Kramel [-] , P. Deutsch [-] (68. M. Pokorný [-] ) , M. Tkáč [-] (86. T. Stašo [-] ) - P. Olejníček [-] , P. Gottwald [-]

ŽK: 38. V. Zbořil , 50. D. Švanda , 72. P. Měřínský , 80. D. Švanda - 30. D. Gergely , 54. P. Moravec , 68. P. Moravec . ČK: 80. D. Švanda - 68. P. Moravec .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.