FOTO: Domácí exhibice - Volárna si odvezla ostudný debakl!


Branky


2. A. Srp , 10. O. Dvořák , 12. A. Srp , 14. O. Dvořák , 38. A. Jehlička , 47. J. Kasal , 53. J. Nedbal , 55. J. Nedbal , 67. T. Novák (p.) , 68. L. Kostka , 72. A. Srp , 74. O. Dvořák , 86. J. Kasal
0

Velimské béčko si udělalo ze svého hřiště střelnici a odnesla to Volárna.  Drtivá převaha a místy i exhibice v podání domácích. Hattrickem se blýskl zkušený A. Srp a loňský dorostenec  O. Dvořák. Hosté se snažili, hráli slušně, ale herně jsou jinde, někomu jich mohlo být až líto.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do čtvrthodiny domácí skórovali čtyřikrát

Trenér domácích řekl před utkáním „Dnes mě zajímá jedině výhra!“ a přitom se nebál nechat na lavičce zkušené J. Slavíka, R. Čepeláka a J .Nedbala. Opět vsadil na mladé, kteří pendlují mezi béčkem a lavičkou áčka. Utkání začalo drtivým náporem domácích. Už ve 2.min. se hráčům Velimi povedla rychlá kombinace ve středu hřiště, na jejím konci byl J. Kasal, ten dlouhým centrem našel za zadní tyčí A. Srpa, který z těžké pozice hlavou překonal brankaře hostí. Velim šla do vedení 1:0. Paradoxem je, že oba útočníci (původem záložníci) se vraceli pro míč až na půlící čáru a rozvíjeli útočné kombinace.

 

Výborně jim sekundoval Tonda Srp. Dobře je doplňovali ostatní hráči, kteří byli v pohybu, nabíhali a zapojovali se do útočných akcí. V 10.min. zvýšil O. Dvořák na 2:0 po akci O. Kosina , A. Srp. Ve 12.min. po centru M. Kosiny opět A. Srp dává hlavou na 3:0. Ve 14.min., po akci M. Hrabal - A. Srp, zvyšuje O. Dvořák na 4:0, hlavou do prázdné branky. Potom domácí zvolnili, hosté se několikrát dostali do blízkosti pokutového území soupeře, ale brankaře M. Poláka téměř nezaměstnali. Tempo a úroveň hry upadly do průměru. Až ve 38.min. rychlý A. Jehlička upravil na 5:0 po přihrávce Svobody. Za toho stavu skončil první poločas.

Kanonáda pokračovala

 Do druhého poločasu nastoupil R. Čepelák místo J. Vlka a J. Nedbal za M. Kosinu. Velim pokračujev náporu. Už ve 47.min. je to 6:0. Autorem branky byl J. Kasal, který hlavou proměnil centr O. Dvořáka. V 53.min. zvyšuje, nechytatelně z trestného kopu, J. Nedbal na 7:0. Za dvě minuty, v 55.min. opět J. Nedbal dává na 8:0 po akci A. Srp - A. Jehlička. V 60.min. posílá trenér J. Jedlička do branky místo M. Poláka brankařskou dvojku T. Nováka. A právě včas. Tomáš měl svůj den. V 67.min. pronikl A. Jehlička do pokutového území hostí, byl faulován a kopali jsme pokutový kop. Příležitost dostal právě T. Novák a ten penaltu bezpečně proměnil v devátý gól. Velim vedla 9:0. Další povedené střídání přišlo v 68.min., kdy L. Kostka(51) nahradil A. Jehličku.

 

Rychlé mládí vystřídala zkušenost. V téže minutě agilní A. Srp přiťukl míč právě L. Kostkovi, ten se objevil před brankařem, zmrazil ho pohledem, zavzpomínal na všechny své vstřelené branky a vytáhl největší kalibr „housle“ a mezi nohama brankaře dal desátý gól, Velim vedla 10:0. V 72.min. přihrál O. Dvořák do běhu A. Srpovi, ten po individuální akci završil svůj hattrick a zvýšil na 11:0. A to nebylo všechno. V 74.min. dokonal svůj hattrick O. Dvořák a po přihrávce J. Kasala dal na 12:0. A přišel závěr zápasu.

 

V 86.min. J. Kasal uzavřel skóre zápasu na 13:0, po přihrávce A. Srpa. Trenér J. Jedlička po zápase poděkoval všem hráčům za mimořádný výkon a ocenil jejich přístup a bojovnost. Po konzultaci s vedoucím mužstva vyhlásil nejlepším hráčem zápasu Antonína Srpa (36).Ten po zápase dodal: „ Víš, že já jsem vlastně vstřelil první hattrick ve svém životě.“ Tonda je mimořádný fotbalista. Hrál od III. třídy až do divize všechny soutěže. Je to pracant ả la Martin Hašek. Dnes hattrick, pět asistencí a vynikající výkon.                                                                                                                                                    

 

 Autor článku: Jaroslav Češpiva

Jaroslav Češpiva (vedoucí Velimi)

„Nechápu. V minulém kole Volárna porazila Hradištko, se kterým jsme měli problémy. A teď jim dáme třináctku? Je pravdou, že naši kluci se tentokrát nepřizpůsobili soupeři, hráli s chutí, zodpovědně a všichni nad standard. Jsem kritický a náročný, ale dnes musím jen chválit. Byl jsem nadšený z výkonu našeho béčka, což o áčku říci nemohu.“



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jaroslav Jedlička (trenér): " Zápas jsme začali dle našich představ a rozhodli jsme jej prakticky do 14.min., kdy jsme zvýšili již na 4:0. Musím pochválit všechny kluky, včetně náhradníků, že nepřestali hrát ani za již rozhodnutého stavu a zápas proměnili prakticky v naši exhibici. Z penalty tak mohl skórovat např. i náhradní brankář T.Novák, to hovoří za vše."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rambousek Josef - KUBELKA Petr (N), PLAČEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.