SESTAVA KOLA - 17.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.04.2018

0

Sestava 17. kola, které nabídlo rozmanité zápasy. Viděli jsme pár brankových hodů i některé opatrné mače.

V bráně bude brankář Kožlí Martin Šafařík, proti němuž byli útočníci Dolního Města bezmocní. Je třeba říct, že na tomto postu byl největší přetlak kandidátů, dobré výkony podali i brankáři Vísky, Šmolov, Hněvkovic či Dolního Města.

Uprostřel obrany budou Bolek Psota z Vísky, jenž svůj perfektní defenzivní výkon okořenil vstřelenou brankou, společně se stoperem Světlé Martinem Vaňkátem, jemuž se podařilo držet útočníky Hněvkovic na distanc světelské brány. Na krajích obrany bude operovat dvojice beků z Kožlí, Michal Strašil a Vladimír Kučírek. Fotbalových fines se od nich pravděpodobně nedočkáme, stoprocentního nasazení a plnění defenzivních povinností však jistě ano. Zdeptaní forvardi Okrouhlice by mohli vyprávět.

Záloha bude tentokrát pouze tříčlenná. Všichni tři střední záložníci jsou skvělými hráči. Josefa Lukačinu zřejmě netřeba představovat, zmiňme jen, že Golčovu Jeníkovu nastřílel hattrick. Kolegou mu bude kapitán Věžnice Stanislav Šimoníček, který byl jejich motorem i mozkem ve vyrovnaném zápase proti favorizovanému Brodu. Třetím do party je Lukáš Dibelka, dvougólový střelec do sítě Hněvkovic. Doufejme, že zranění, kvůli kterému musel střídat, nebude vážnějšího charakteru.

Útočník má dávat góly. A my v sestavě najdeme dva hned čtyřbrankové střelce. Prvním je přibyslavský Adam Vostál, jehož řádění odnesla Lipnice. Druhým pak Pavel Pospíchal z Dlouhé Vsi, jenž si svůj neutuchající střelecký apetit vybil na brankáři Jeníkova. Na křídle je bude doplňovat Lukáš Vavrla z Hněvkovic, který ve svém mladém věku patří pravidelně k nejlepším hráčům tohoto týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2018 09:23 do 18.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.