Zhodnocení podzimu: TJ Sokol Nýdek

Pod horou Čantoryjí se hodnotí podzim s mírným optimismem do budoucna. Umístění na 9.pozici a lehce záporné skóre 29:30, kterému výrazně pomohla výhra v posledním kole 1:6 na půdě Hnojníku dává trenérům klid na práci do jarní části. Jak velká spokojenost panuje po podzimu v nýdeckém celku, nám zhodnotil asistent trenéra Viktor Polok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Obecně o podzimní části
Splnili jsme bodový cíl vedení klubu, takže v tomto ohledu může panovat spokojenost, ale upřímně bodů se dalo udělat daleko víc, mrzí domácí ztráta s Interem Petrovice, kdy jsme prohráli těsně 2:3 a vybrali jsme si velikou porci smůly, tříbodový zisk jsme si mohli odvézt ze Sedlišť, mrzí zbytečně velká prohra v Petřvaldu. S předvedenou hrou jsme nebyli mnohdy spokojeni.
Nejhorší a nejlepší duel podzimu? A proč?
Nejlepší zápas podzimu byl v Hnojníku, kde jsme zvítězili nečekaně vysoko 1:6, kvalitní hra od celého týmu, hattrick Szotkowskeho, v tomto utkání se nám všechno podařilo, veliká škoda že to byl poslední podzimní zápas Nejhorší zápas sezóny byl v Raškovicích, soupeř byl sice velice kvalitní, ale my jsme si za celý zápas nevytvořili žádnou šanci, byli jsme strašně bezzubí, a k tomu jsme dělali veliké chyby směrem dozadu.
O změnách v kádru, které se udály před sezonou a o letní předsezonní přípravě.
V létě přišli tři posily, z Hrádku zkušený obránce Pavel Turoň, z Béčka Třince dva mladí fotbalisté Adam Puczok a Filip Szotkowski, k tomu se připojili z bývalého dorostu Vojtěch Sumek a Tomáš Lamacz.
Případně, už známé pohyby směrem ven i dovnitř pro zimní období.
Zatím nemáme potvrzené žádné příchody, někteří hráči jsou v jednání, ale mělo by jít o kosmetické doplnění kádru.
O tom, co Vás čeká přes zimní pauzu.
Čeká nás náročný program, náročný hlavně pro naše hráče, příprava by měla začít 7.1, trénovat by se mělo 3x týdně, tréninky budou různorodé, od běhání, práci s míčem až po posilování, k tomu bychom měli mít v domácím prostředí čtyřdenní soustředění a hlavně se každou sobotu budeme účastnit zimního turnaje v Českém Těšíně, který je obsazen kvalitními týmy.
Ambice do jara?
Přehoupnout se přes 30 bodů, bavit diváky předvedenou hrou a hlavně se herně vyrovnat všem týmům v soutěži.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.