Lukáš Kopáček je rád, že ho kluci z Křižanova vzali mezi sebe!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Lukáš Kopáček z Křižanova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy nebo jak jste začal s fotbalem, kdo vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal asi v 5 letech ve Velké Bíteši a za to všechno vděčím svému tátovi. Od přípravky až do mladšího dorostu jsem byl bítešká NO1 , ale pak jsem dal šanci ostatním (Michal Pelán) a stal jsem se nadobro destruktivním obráncem.
Kolik Vám je let?
Je mi 27 let, 95 dnů a pár hodin.
Na jakém postu nastupujete?
Tréňa mě staví na stopera, občas se ale zdržím v útočných pozicích tak uvidíme do budoucna (smích) Jinak neustále slibuji Koubovi , že ho dostanu z brány a budu novou jedničkou. Takže asi univerzál
Pamatujete si kdy jste vstřelil svoji první branku?
Řek bych, že to bylo v přípravce. Tenkrát jako gólman jsem dal gól zrovna Křižanovu a vyhráli jsme 22:1 . Fanklub defenzivního fotbalu by nás tehdá nepochválil.
Kdy jste poprvé nastoupil za muže?
Za muže jsem nastupoval už jako dorostenec, ale konkrétní informace jsem už úspěšně zapomněl. Seděl jsem v těsné blízkosti legendárního brankáře Vlasty Šuli, tohle byla velká škola všeho možnýho(smích)
Jak hodnotíte zápas s Jimramovem?
Těžko se hledají slova.. Rád bych napsal kočka myš,ale bohužel. V nedělním utkání nám chybělo všechno co nás do teď zdobilo. Bojovnost, pohyb a větší soustředění. Na druhou stranu jsme rádi, že takové utkání přišlo zrovna v tento zápas.
Byl jste zvolen hráčem 11.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Myslím, že tohle ocenění měl vyhrát kdokoliv jiný. Podle mého to bylo nejhorší utkání co jsem zatím já i celý tým odehrál.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Já jsem s klukama maximálně spokojen. Nemám žádného hráče, kterého bych hledal za každé situace. Na tréninku nejčastěji rozdávám fotbalovou radost společně s džagem( Lukáš Bronček) , ale to je z jiného soudku.
Jaká si myslíte, že bude reakce spoluhráčů na vaši výhru v naší anketě?
Věřím , že tuto výhru i páteční svátek do neděle všichni zapomenou a budou se soustředit pouze na utkání! (smích)
Příští kolo vás čeká nováček z Doubravníku, co od zápasu očekáváte?
Do zápasu půjdeme jako favorit a chceme vyhrát. Je nám ale všem jasný, že nás nečeká nic lehkého.
V posledním rozhovoru vás váš spoluhráč Kuba Stupka označil za největšího baviče týmu je tomu opravdu tak?
Kuba občas plácá nesmysly,takže těžko říct (smích). Mám velkou výhodu , že jsem přišel do známého prostředí, všechny kluky tu dobře znám. Třeba takový Mili Škorpík ze mě radost uplně nemá , tímto ho zdravím.
Co říká fotbalu vaše rodina?
Manželka a dcerka to mají na hřiště kousek,takže mě poctivě hlídají a fandí(smích).
Sportujete, máte nějaké koníčky ve volném čase?
Momentálně veškerý volný čas trávím s rodinou . V létě rád jezdím na kole a v zimě lyžuji.
Oblíbené kluby, kterým fandíte?
Poslední roky bych se tím neměl chlubit,ale fandím Arsenalu, naštěstí v kabině je spousta sparťanů, tak to tady můžu v klidu napsat.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Můj vzor byl odmalička táta, dlouhá léta hrál za Křižanov a nakonec skončil v Bíteši. Vždycky na tom hřišti nechal všechno! Další můj vzor je Tomáš Mrňa!!
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě stále nedílnou součástí ,ale od narození dcerky už to tak nehrotím. Jsem rád , že mě kluci z Křižanova vzali mezi sebe! Díky hoši..
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.