Naše umístění ? Našemu týmu věřím a nejsem překvapen z toho kolikátí jsme v tabulce, říká hvězda kola Radim Bence z Třebíče.

Hráčem 9. kola Kp Vysočiny jste si zvolili Radima Benceho z Třebíče, celý rozhovor naleznete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Radime gratuluji ti, stal jsi se hráčem 9.kola Kp Vysočiny. Byl jsi nominován za 2 branky, které jsi vstřelil do branky Přibyslavi. Jak by jsi tyto branky popsal ?
Děkuji, obě branky padly již v prvním poločase a obě byly celkem jednoduché, první gól padl po hlavičce z malého vápna, brankář vyrazil míč pouze před sebe, kde jsem byl dobře postaven a bez problému jsem proměnil k levé tyči. Druhý gól padl po dobrém důrazu ve vápně, soupeři se nepodařil několikrát odkopnout míč, k míči se nakonec dostal Radek Durda, který mi přihrál pod sebe a já z druhého doteku prostřelil brankáře
Výsledek byl hodně přesvědčivý, jak vypadal průběh zápasu ?
Hned od začátku jsme byli lepším týmem, soupeře jsme do žádné vážnější situace nepustili po celý zápas, naopak my jsme si vytvořili mnoho šancí, které bohužel né všechny skončily brankou, Výsledek je určitě zasloužený. Škoda inkasovaného gólu v závěru utkání, s čistým kontem by výsledek vypadal líp.
Vy jste vyhráli po páté v řadě a dostali jste se na 2. místo tabulky. Co na to říkáš.. řekl by jsi to po prvních třech kolech, že v 10. kole budete tam kde jste.. ?
Po prvních třech kolech popravdě ne, ale před začátkem sezony jsem našemu týmu hodně věřil, tak nějak jsem počítal, že po prvních 9 zápasech můžeme klidně 6 nebo 7 zápasů vyhrát, takže moc překvapený nejsem
Jaké jsou letošní cíle v klubu ?
Po loňské nevydařené sezoně je naším cílem určitě stabilizace kádru a hlavně záchrana, ale myslím, že reálným výsledkem může být umístění v přední polovině tabulky, což bude bráno jako úspěch.
Do Třebíče letos přišlo pár nových hráčů, jak tito hráči zapadli do kolektivu ?
V létě přišli 2 staro-noví hráči. Tomáš Válek a Petr Ošmera, oba dva kabina zná moc dobře z předešlého působení, takže tady nebyl žádný problém. To samé platí pro hráče, co přišli už v průběhu zimy, všechno si sedlo a kabina funguje dobře
Jaký je tvůj nejlepší fotbalový moment ?
Určitě si hodně vážím ceny, kterou jsem vyhrál za minulý rok, Sportovec města Třebíče, to mě hodně potěšilo. Jinak na hřišti těch zážitků mam hodně, těžko vybrat pouze jeden.
Co by jsi vzkázal fanouškům HFK Třebíč ?
Na to jak je Třebíč velké město, tak bohužel moc fanoušků nemáme, většinu naší fanouškovské základny tvoří naši rodiče a známí, kteří nás ovšem podporují na 120%, jako například teď s Přibyslaví, po celý zápas bylo vidět jejich nadšení z naší předvedené hry, za což jim samozřejmě můžeme jen a jen poděkovat a doufat, že nás budou dále takto podporovat a budou se přidávat další a další fanoušci
Děkuji za rozhovor, ať se daří
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.