ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Divize B, 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je František Klíma z Brandýsa nad Labem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíš výhru s Nymburkem? Nebyl to pro vás jednoduchý zápas.
"Zápas proti Nymburku nebyl vůbec jednoduchý. Nymburk dobře atakoval, tím jsme měli málo času na rozehrávku a postupnou kombinaci. To nám dělalo velký problém. Každopádně jsme to jako tým nakonec zvládli a vítězství ubojovali."
Byl jsi Ty osobně spokojený s výkonem?
"Jestli já jsem byl osobně spokojený? No, vždycky to může být lepší ale jsem rád, že se vyhrálo. Zároveň je potřeba ještě přidat pokud chceme pomýšlet na přední příčky."
Držite se stále na špici tabulky. Chtěli byste celou soutěž vyhrát?
"Z prvních tří těžkých zápasů máme důležitých 9 bodů a to je krásný vstup do druhé poloviny soutěže. Když budeme takto pokračovat, tak bychom to vyhrát mohli (smích). Zároveň, když se podíváte na tabulku, tak během dvou kol může být vše jinak. Já osobně chci vždycky vyhrát a kdyby se nám to povedlo bylo by to velmi krásné."
V příštím kole Vás čeká Ostrá. Jak zápas očekáváš?
"Ostrá je taktéž kvalitní mužstvo, udělali pár změn a navíc hrajeme venku. Myslím, že to opět nebude jednoduchý zápas. S některými kluky se tam znám i osobně a individuálně jsou excelentní. Musíme si na ně dát pozor a předvést týmový výkon. Samozřejmě opět chceme vyhrát (směje se)."
Jak máš cíle ve zbytku sezóny?
"Cíle na zbytek sezóny jsou jasné. Důležité je neprodělat žádné zranění a předvádět pěkný fotbal pro diváky. A když by se povedla nějaká ta přední příčka, tak by to bylo super."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.