HISENSE Hráčem 23. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 21.05.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Víška

26%

Vítězem se stává útočník z Jiří Víška, který získal 26% ze všech hlasů. Tentokrát to nebylo úplně jednoznačné, protože Tomáš Malý získal 23% ze všech hlasů. Jiří Víška hraje za Polničku, která se v poslední době trápí. O víkendu Polnička odehrála utkání s Jívovím, které se v tabulce nachází na posledním místě. Zápas skončil 2:2 a Jiří Víška vstřelil oba dva góly a zařídil tak bod pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Malý 23%
3. Tomáš Sýkora 20%


0

Vítězem v anketě hráč kola ve 23. kole se stává Jiří Víška z Polničky, který získal 26%. Na druhé místo se dostal obránce Osové Bítyšky Tomáš Malý, pro něj hlasovalo 23,33% hlasujících. Třetí místo obsadil Tomáš Sýkora z Rožné, který obdržel 20% hlasů. Dále dostali hlas dva hráči Rozsoch. Obránce Emil Šibor získal 14,67% a útočník Jan Ludvík dostal 11,33% ze všech hlasů. Jaroslav Coural obsadil předposlední místo se 4%. A 0,67% ze všech hlasů obdržel kapitán TJ Moravec Martin Černý.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.