Hráčem 23. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Reich

37%

Aleš Reich (34) je odchovancem Křince, kde nastupuje na pozici brankáře již několik let. V mladém týmu Křince patří mezi ty zkušenější hráče, kteří se snaží podporovat své mladší spoluhráče. V letošní sezóně předvádí stabilní výkony a dokázal vychytat již šest čistých kont. To poslední přidal v zápase proti lídrovi tabulky ze Mcel, ve kterém dokázal svůj tým podržet skvělými zákroky a jeho tým zaslouženě vyhrál 4:0. Následně díky Vašim hlasům vyhrál a stal se hráčem 23. kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Žmolil 28%
3. Michal Stryja 19%


0

 

Hráčem 23. kola IV. třídy skupiny B se stal Aleš Reich (34) z Křince. Brankář, který dokázal vychytat čisté konto v zápase proti lídrovi tabulky ze Mcel, jeho tým se radoval z výhry 4:0. Od našich čtenářů dostal dohromady 37% hlasů. Na druhém místě skončil jeho spoluhráč z Křince Matěj Žmolil (16), který neúnavně bojoval na pozici středního záložníka, zásoboval své spoluhráče gólovými přihrávkami a byl tahounem ofenzivních akcí svého týmu, Křinec dokázal vyhrát se Mcelama 4:0. Od našich čtenářů získal 28% hlasů. Třetí místo patří Michalu Stryjovi (33) z Vrbice, který skvěle dirigoval obrannou hru svého týmu z pozice stopera, jeho tým vyhrál 4:1 nad béčkem Strak. Od našich čtenářů získal 19% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 23. kola, Alešem Reichem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.