Hráčem 18. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 24.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Macháček

43%

Čtyři utkání, tři vítězství a šest nastřílených branek. Deštenskému útočníkovi Lukáši Macháčkovi se na jaře zatím převelice daří. Svými góly neomylný snajpr pomohl Deštnému jak v utkání s Voděrady, tak v duelech proti Rokytnici a Kostelecké Lhotě. Jediný zápas, v němž vyšel naprázdno, byla prohra na půdě Javornice v 17. kole. V sezoně celkově zaznamenal už 14 přesných zásahů a v tabulce střelců zaujímá průběžné šesté místo. I proto vybojoval v hlasování fanoušků ocenění pro Nejlepšího hráče kola, na jaře už podruhé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Drašnar 35%
3. David Hamerský 10%


0

Okresní přebor se po zimní pauze během necelého měsíce rozjel na plné obrátky. Odehrané zápasy 18. kola znovu přinesly fotbalovým příznivcům radost z ofenzivního pojetí hry i spousty nastřílených gólů. V žádném ze zápasů totiž nepadly méně než čtyři branky. O největší útočnou smršť se postaraly duely Lukavice-Rokytnice a Přepychy-Žďár, které skončily shodně 5:2 pro domácí. Nejvíc v uplynulém kole zaujal ostřostřelec Lukáš Macháček, jenž se znovu postaral o polovinu kladného skóre Deštného proti Kostelecké Lhotě. Muž 18. kola za sebou nechal další dvougólové střelce - Pavla Drašnara z Lukavice a vambereckého Davida Hamerského. Prvně jmenovaný doplatil v hlasování na nižší úroveň soupeře z Rokytnice, druhý na prohru Baníku v Českém Meziříčí

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.