Hráčem 11. kola, IV. třída sk. B Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 17.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Pánek

44%

Pánek se stal asi nejmladším vítězem v anketě o hráče kola. Tento velmi mladý kluk byl u senzačního vítězství 4:0 nad momentálně třetí Třemošnou. Na hřišti podal velmi pěkný výkon a sám vstřelil 1 branku. Po Volínovi mají tak Kozojedy dalšího vítěze kola. Článek o rozhovoru s hráčem 11. kola najdete na těchto stránkách již v pátek ve večerních hodinách.

Gratulujeme k vítězství!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Polcar 32%
3. Alex Chramosta 8%


0

Nejdříve musíme zmínit, že v tomto kole jste poslali vašim oblíbencům neuvěřitelných 196 hlasů!!! My všem zúčastněným hráčům, rodinám i fanouškům a jiným děkujeme! V příštím kole snad společně překonáme hranici 200 hlasů. To vše ale bude záležet na vás. :)

Zdeněk Polcar - se umístil na krásném 2. místě. Vítězství pro něj nebylo daleko. Byl z jedním klíčových hráčů na hřišti a svému týmu dokázal vychytat penaltový rozstřel proti druhému celku tabulky - Trnové. Měl tedy velký podíl na 2 senzačních bodech. Patří mu také velká gratulace.

Alex Chramosta - celkem překvapující 3. místo. Při vítězství svého týmu nad Mladoticemi 5:0 se postaral o 1 branku z pozice obránce. V tak nabité sestavě kola mu patří gratulace.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.