Hráčem 15. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Pěkný

33%

David Pěkný je jedním z perspektivních mladých hráčů, kteří momentálně působí v Křinci. V letošní sezóně dokázal již vstřelit 5 branek, své dvě poslední trefy zaznamenal v minulém kole proti Vrbici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Jeník 17%
3. Dominik Fejér 15%


0

 

Hráčem 15. kola IV. třídy skupiny B se stal David Pěkný (18) z Křince. Rychlonohý záložník pomohl svým skvělým výkonem a dvěma vstřelenými brankami k remíze 2:2 proti Vrbici.  Od našich čtenářů dostal dohromady 33% hlasů. Na druhém místě skončil  Jiří Jeník (29) z Vestce, který vstřelil dvě branky proti Chlebům, utkání však skončilo nakonec remízou 3:3. Od našich čtenářů získal 17% hlasů. Tretí místo patří Dominiku Fejérovi (20) ze Mcel, který jako útočník dokázal vstřelit hattrick proti týmu Záhornic, Mcely vyhrály jednoznačně 7:1. Od našich čtenářů získal 15% hlasů.

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. O víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 15. kola, Davidem Pěkným.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.