Hráčem Podzimu, IV. třída Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Josef Bradáč

51%

Sečští vzali naši anketu útokem a od začátku se na předních místech umisťoval Josef Bradáč. Ten nakonec získal více než polovinu všech odeslaných hlasů, konkrétně 51%. Fotbaloví nadšenci tak vyzdvihli podzimní výkony muže, který sice nevstřelil ani jeden gól, ale díky svému nasazení a poctivé práci se hned třikrát stal nejlepším hráčem zápasu. O tom, že souboje s tímto defenzivním štítem bolí svědčí i fakt, že Bradáč patří se čtyřmi žlutými kartami mezi nejtrestanější hráče z celé ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Švec 18%
3. Dušan Kvídera 16%


0

Další dvě místa na pomyslné "bedně" patří hráčům vedoucího Chlumu. S 18% skončil na druhém místě Zdeněk Švec, tedy spolehlivý, bezchybný zadák. Trojici nejlepších uzavírá brankářská ikona Dušan Kvídera, jedna z největších osobností celé ligy a stěžejní muž v sestavě Chlumu.

 

Posíláme obrovskou gratulaci do Seče i Chlumu, a zároveň prosíme vítěze, pokud to ještě neudělal, aby se zaregistroval na našem portálu, čímž se dostane do hry o zajímavé ceny!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.