Hráčem Podzimu, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jiří Pikl

49%

Humpolecký ofenzivní hráč byl po celý podzim tahounem svého týmu a tvůrcem hry. Jeho tým, papírový favorit soutěže, měl vlažný vstup do soutěže, ale pak se za velkého přispění právě Jiřího Pikla herně i výsledkově zvedl a tabulkou vystoupal až do horních pater tabulky. Nakonec přezimoval Humpolec se ziskem 22 bodů na páté příčce.Jiří se pod tím podepsal kvalitními a spolehlivými výkony a také 8 góly do sítí soupeřů. Jeho výkony jej v průběhu podzimu exportovaly 4x do naší Sestavy kola, kde však ani jednou neuspěl. Svůj triumf si schoval až pro Sestavu podzimu, kde obdržel téměř polovinu došlých hlasů. Jeho výkonů si v Humpolci cenní, za což hovoří i slova vedoucí Jitky Beránkové - „Jirka je ofenzivní hráč, který je šikovný na míči, má tah na branku, pro tým je platný i při standardních situacích, má v sobě fotbalové myšlení,“ 

Budou Jirkovi došlé hlasy stačit na některou z pěkných cen od našich partnerů?Sledujte naše stránky na dále a dozvíte se to! 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Dvořák 47%
3. Ondřej Busta 1%


0

Hlasování o hráče podzimu je u konce a my přinášíme vyhodnocení. Tato anketa se stala víceméně soubojem humpoleckého záložníka Jiřího Pikla a útočníka Bíteše Tomáše Dvořáka. Nakonec byl šťastnější prvně jmenovaný, hráčem podzima se tedy stal Jiří Pikl z Humpolce, jenž získal 49% hlasů! Tomáše Dvořáka porazil o pouhá dvě procenta. Na pomyslné bedně jim sekunduje Ondřej Busta z Moravských Budějovic. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.