Hráčem Podzimu, Okresní přebor Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Michal Souček

64%

Michal Souček (Chotětov) - Háče podzimu ovládl rychlonohý záložník z řad Chotětova. Ochovanec svého týmu, který si prošel i týmem FK Mladá Boleslav. Není tak divu, že Chotětov využívá jeho služeb dokonale, vždyť se i díky jeho zásluze nacházejí na krásném 6. místě, což je pro nováčka této soutěže obdivuhodný výkon. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Polanka 17%
3. Zdeněk Kučera 10%


0

Petr Polanka (Čejetice) - Druhé místo obsadil stoper, čejetická opora - Petr Polanka. Jeho zkušeností a techniky využívá i druholigové Malibu. Tudíž se nemůžeme divit, že Petr, ačkoliv hrající na stoperovi se ne jednou dokázal prosadit v této půl sezóně. 

 

Zdeněk Kučera (MSK "B") - Třetí místo na stupni vítězů obsadil Zdeněk Kučera, dirigent Mnichovohradištské obrany. Rezerva Hradiště si tak i díky jeho zásluze vysloužila krásné druhé místo po podzimní čáti.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.