Hráčem 13. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marcel Pisařovič

53%

A na prvním místě se umisťuje s 53 procenty hlasů milovický stoper Marcel Písarovič!
Podruhé za sebou tak v hlasování o hráče kola zvítězil stoper. Marcel Písarovič je navíc stejně jako Filip Klička stabilně hráč B-mužstva, ale přijel vypomoci prvnímu mužstvu, které se nesešlo, jak by mělo a nečekaně se mu na krajské úrovni dařilo. Při svém prvním startu v kraji v této sezóně vynikal a zdařile zastavoval soupeřovy útočníky, čímž si vysloužil ocenění pro hráče kola.
V pátek Vám s hráčem kola přineseme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Klička 15%
3. Jaroslav Poulíček 11%


0

I v posledním, tedy třináctém kole podzimní části Okresního přeboru Nymburk jste měli možnost podpořit svého favorita hlasem a posunout ho blíže k ocenění pro nejlepšího hráče kola. Hlasování skončilo vcelku nečekaně - poslední čtyři je ovládli hráči Loučeně a i nyní se dva objevili v sestavě, přesto se ani jeden z nich nestal nejlepším fotbalistou kola dle hlasování fanoušků.
Na třetím místě se objevil právě stoper Loučeně, jmenovitě Jaroslav Poulíček, jemuž jste věnovali 11 procent hlasů. Skvělým defenzivním výkonem a mnoha vyhranými souboji dopomohl Vítu Lorencovi k čistému kontu při vítězství 0:2 nad Běrunicemi.
Na druhém místě se umístil taktéž obránce, pro změnu levý bek Milovic. Ty prohrály ve šlágru kola s druhou Kostelní Lhotou 1:0 brankou z osmé minuty. Filip Klička získal patnáct procent hlasů za výkon předvedený během 55 minut na hřišti. V první půli vystřídal zraněného Ivana Plecitého a jako hráč B mužstva podal nečekaně dobrý výkon bez chyb, jímž si řekl o další starty v okresním přeboru.
 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.