Hráčem 13. kola, Okresní přebor Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Bůžek

70%

Martin Bůžek (Kostelní Hlavno) - Stejně jako v minulém případě, tak i dnešním vítězem se stal hráč z Kostelního Hlavna. V zápase v Kosořicích si zkušeně počínal v penaltových kopech, když oba své pokusy proměnil. Zejména jeho první trefa byla důležitá, neboť to byla první branka utkání. V hlasování dosáhl 70% všech hlasů a stal se tak suverénním vítězem 13. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Altman 11%
3. Jakub Vrána 8%


0

David Altman (MSK "B") - Stabilní opora mnichovohradištské obrany. V zápase proti Předměřicím se dokázal i prosadit, když pojišťoval skóre zápasu na 4:1. Svým výkonem tak přispěl k výhře, která zajistila, že rezerva Hradiště bude přezimovat na druhém místě.

 

Jakub Vrána (Chotětov) - Stejně jako jeho oponenti Altman s Bůžkem, i on se nachází v obranných řadách. V utkání proti Čisté udával stopku domácím forwardům a naopak zakládal rychlé brejky. Svou defenzivní zodpovědností přispěl k cenné remíze na půdě Čisté.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.