Hráčem 13. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 15.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Mareček

53%

Jaroslav Mareček (33) odstartoval svou kariéru na Loučeni, poté strávil dorostenecká léta v Bobnicích a Krchlebech. V současnosti hraje na pozici stopera či předstopera v týmu aktuálního lídra tabulky TJ Mcely. Ve svém věku patří mezi zkušenější hráče v týmu a pro ostatní kluky je motivací. Nominován byl za bezchybný výkon v zápase proti Dlouhopolsku, kde pomohl svému týmu neinkasovat žádnou branku a Mcely si odvezly nakonec bod za bezbrankovou remízu. Díky Vašim hlasům poté vyhrál a stal se hráčem 13. kola.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Jenčík 17%
3. Petr Nechánský 8%


0

Hráčem třináctého kola IV. třídy skupiny B se stal Jaroslav Mareček (33) ze Mcel. Obránce, který odvedl skvělou práci v utkání proti Dlouhopolsku a jeho tým neinkasoval žádnou branku při remíze 0:0.  Od našich čtenářů dostal dohromady 53% hlasů. Na druhém místě skončil  Jan Jenčík (33) ze Chleb, který jednou vstřelenou brankou se podílel na výhře svého týmu v Záhornicích 3:2. Od našich čtenářů získal 17% hlasů. Tretí místo patří Petru Nechánskému (50) z Košíka, který svou obrannou fázi pomohl k výhře svého týmu nad Hrubým Jeseníkem 4:3. Od našich čtenářů získal 8% hlasů.

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. O víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 13. kola, Jaroslavem Marečkem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.