Hráčem 14. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 08.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Martin Vašek

46%

Martin Vašek je součástí fotbalového klubu SK Spartak Příbram, který se právě nachází na čtvrtém místě v tabulce. Vašek o víkendu vstřelil hattrick a díky svému vydařenému výkonu se dostal mezi jedenáct nejlepších hráčů 14. kola. Vy čtenáři jste pro něj hlasovali nejčastěji a tak se stal poprvé na našem webu hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Robert Barciaga 19%
3. Luděk Hofta 13%
0

1. Martin Vašek

Nejlepším hráčem 14. kola se stal Martin Vašek, který získal celkem 46% všech hlasů a zvítězil s velikým náskokem na druhého. O víkendu se činil, když v zápase proti Jílové nastřílel hned tři branky!

 

2. Robert Barciaga

Druhým nejlepším hráčem kola se stal Robert Barciaga ze Zbuzan. Proti Hostomicím odehrál celé utkání a byl u vysoké výhry 11:1. Od vás získal celkem 19% všech hlasů.

 

3. Luděk Hofta

Na třetím místě je Luděk Hofta oblékající dres Hvozdnic. Ve velmi vyrovnaném utkání o víkendu podržel hned několikrát svůj tým a udržel čisté konto. Od vás získal 13% všech hlasů.

Související články

Autor: Filip Bašus

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.