Hráčem 12. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Žďánský

26%

Dvacetiletý Dominik Žďánský fotbalově vyrostl trochu dříve než řada jeho kolegů. Coby dorostenec už válel v dospělé soutěži mužů na SK Rakovník. Je vidět, že má fotbal rád a chce se mu věnovat. Možná i díky tomu vyhrál hráče 12. kola. V neděli šel pomoct zavidovské rezervě, která se utkala v nelehkém zápase s první Olympií Rakovník. Společnými silami Zavidovští vyhráli 2:0 a Dominik na tom má nemalý podíl. Druhou branku totiž vsítil on a na hřišti byl všudypřítomný. Vyniká především svojí rychlostí, ta mu nepřekáží ani při práci s míčem. Dominik jinak nastupuje v I. A třídě, ale zkušenosti má z krajského přeboru. Přípravu dokonce zkoušel u divizního celku v Novém Strašecí. Proč to nakonec nevyšlo tam, se jistě dozvíme v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Červený 24%
3. Adam Bureš 23%


0

Vyrovnané hlasování předposledního kola vidíte sami... Všichni tři borci mají jedno společné, a to je mládí. Dominikovi a stříbrnému Jardovi Červenému je shodně dvacet let. Oba vyrostli v mládežnických kategoriích SK Rakovník. Pozadu nezůstává ani bronzový Adam Bureš, který je o dva roky mladší, ale na hřišti už podává výkony, ze kterých mohou mít respekt i o deset let staší hráči. Adam začínal v Pavlíkově, také prošel dorostem na SK Rakovník, ale zavítal i do Roztok. Nyní je ve službách krajního obránce Pavlíkova. Jaroslava Červeného budete znát spíš ze soupisky A týmu SKR, v soutěži krajského přeboru patří k nejlepším útočníkům...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.