Hráčem 11. kola, Okresní přebor Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Nežerka

27%

Martin Nežerka (Chotětov) - Záložník hájící dres Chotětova, který má stále stoupající bilanci. Každým zápasem podává lepší výkon, který potvrdil i v zápase s místním rivalem - Beznem. V derby se gólově prosadil a zapříčinil se tak o vítězství 2:4 v jejich prospěch. Více jak čtvrtina hlasů mu přinesla první místo před druhým Jakubem Čečelským z Kněžmosta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Čečelský 22%
3. Zdeněk Kučera 13%


0

Jakub Čečelský (Kněžmost) - Na druhém místě se umístil útočník Čečelský hrající za Kněžmost, když mu vítězství uniklo o 5 procent. V zápase proti Židněvsi se svým gólem podílel na těsné výhře 2:3 a zároveň se dotáhl na nejlepší střelce soutěže. Momentálně se řadí mezi prvních pět nejlepších střelců Okresního přeboru, za což může být právem pyšný.

 

Zdeněk Kučera (MSK "B") - Jako již v předešlých případech se Zdeněk umístil mezi nejlepší tři hráče kola, ale na vítězství to stále nestačilo. Útěchou mu může být výborný výkon, který pomáhá svému týmu držet druhou příčku v tabulce.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.