Hráčem 10. kola, III. třída sk. A Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ladislav Lehký

28%

Ladislav Lehký  - Gólman Bakova předvedl v derby dobrý výkon a nedovolil tak v druhé půli domácí Nové Vsi vyrovnat. Nakonec pro výsledek obětoval i své zdraví, v 80. minutě musel kvůli zranění vystřídat. I díky jeho výkonu tak nakonec byla rezerva Bakova v derby úspěšnější. Hlasování bylo tentokrát velmi těsné a Lehký zvítězil o pouhých 6% před svým týmovým kolegou Kühnelem a mladíkem Kopalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Kühnel 22%
3. František Kopal 22%


0

2. místo: František Kopal (SK Kosmonosy) - Mladého obránce čekal v zápase v Jivině těžký úkol. Osobně hlídal nejlepšího střelce souteže Nedvěda, který se sice jednou prosadil, ale jinak mu věkem ještě dorostenec nic nepovolil a fotbalové odpoledne mu tak nakonec pořádně otrávil.

2. místo: Michal Kühnel (Bakov nad Jizerou) - Úvodní a zároveň velmi důležitá branka v derby se cení dvojnásob. Záložník Bakova tak nakopl svůj tým k dobrému výkonu, který nakonec vedl ke třem bodům.

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.