Hráčem 11. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Forejt

29%

Košutka završila svůj hattrick, hráčem kola je potřetí v řadě za sebou hráč plzeňské Košutky. Tentokrát je jím Tomáš Forejt, který v zápase se Žihlí (REPORTÁŽ ZDE) vstřelil dvě branky. Nejprve minutu před koncem poločasu snížil náskok domácího celku na 2:1, podruhé pak v sedmdesáté minutě srovnal stav utkání na 2:2. Za to jste mu nadělili devětadvacet procent hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Masopust 25%
3. Jakub Kozlík 18%


0

Jiří Masopus – hráč Žihle završil v domácím prostředí v zápase s Košutkou hattrick (REPORTÁŽ ZDE), nejprve otevřel skóre v sedmadvacáté minutě, na 2:0 navýšil v minutě šestatřicáté a nakonec v osmdesáté minutě rozhodl o bodovém přídělu pro domácí celek a upravil na konečné skóre 3:2. Od prvenství v anketě ho tentokrát dělila pouhá čtyři procenta hlasů.

 

Jakub Kozlík - brankář Pačejova, který je pačejovskou stálicí a hájí pačejovskou bránu v každém ze zápasů více než dobře. Své schopnosti prokázal i v zápase s Křimicemi (REPORTÁŽ ZDE). Osmnáct procent hlasů mu vyneslo třetí příčku v naší anketě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.