Hráčem 8. kola, Okresní přebor Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Matouš

53%

Petr Matouš (MSK "B") - Záložník v barvách Hradiště, který byl vidět u obou gólů do sítě Kosořic. Nejprve asistoval, když nesobecky nahrál na osamoceného spoluhráče a poté vyrovnával po skvostné přihrávce od Kučery na 2:2. Díky jeho zásluze si ambiciózní Hradiště odvezlo "alespoň" bod. Suverénní vítěz, který získal více jak polovinu hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Kučera 21%
3. Tomáš Hötzel 10%


0

Zděněk Kučera (MSK "B") - Na druhém místě se umístil také borec z MSK. I on se blýskl v zápase proti Kosořicím, když jeho perfektní balón přes půl hřiště našel právě osamoceného Matouše. Tři body sice nezískali, ale útěchou jim může být 1. a 2. místo, kterým dominantně ovládli toto hlasování. Zdeněk získal téměř čtvrtinu hlasů.

 

Tomáš Hötzel (Bezno) - Mladý forward z Bezna se dokázal prosadit proti Kněžmostu. Zásah kterým zvyšoval skóre na 0:2 znamenal pro hráče Bezna mírný pocit bezpečí a klidu. Právě i díky jeho trefě dokázalo Bezno sebrat všechny body ze hřiště soupeře.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.