Hráčem 8. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Holánek

59%

Dominik Holánek řídil kanonádu Ločeně proti Hrubému Jeseníku. V sedmé minutě otevřel skóre po přihrávce od útočníka Tomáše Vlasáka, nejlepšího hráče šestého kola a v 15. minutě si role prohodili. Ve 28. minutě prostřelil Lukáše Puldu podruhé a zvýšil na 3:0. Hattrick stihl dokonat již ve 34. minutě, čímž zvýšil na závěrečný výsledek první půle, tedy 5:0. Ve 41. minutě obdržel žlutou kartu a odehrál 53 minut.
Domink Holánek je opravdový útočný talent, ve druhém kole Loučeň zvítězila na hřišti Ostré v dramatickém zápase 4:5. Dominik Holánek vstřelil úctyhodné 4 branky, navíc mezi nimi byly klíčové góly na 4:4 v 68. na 4:5 v 88. minutě. Dále se Dominik Holánek prosadil ve 4 kole proti Milovicím , při vítězství 3:0 vstřelil v 70. minutě branku na 2:0. V 6. kole přehrála Loučeň Všejany 4:3, Holánek vyrovnával na 3:3. 
Dominik Holánek se tak může pyšnit úžasnou statistikou: devíti góly po osmi odehraných kolech. V pátek Vám s tímto úspěšným útočníkem přineseme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Šenkýř 12%
3. Pavel Mareš 10%


0

Fanoušci týmů Okresního přeboru Nymburk opět hlasovali o nejlepšího hráče kola. Na výběr měli ze tří hráču Městce Králové, dvou z Milovic, Přerova a Loučeně a jednoho z Opočnice či Kovanic.
Na třetím místě se s deseti procenty hlasů umístil útočník Loučeně Pavel Mareš. Vedoucí Loučeň doma rozstřílela Hrubý Jeseník senzačním výsledkem 7:0 a Pavel Mareš, který se trefil ve 30. minutě na 4:0 a jako jediný se prosadil v obou poločasech, když Lukáše Puldu překonal ještě v 55. minutě a upravil stav na 6:0, byl jednou z klíčových postav utkání.
O dvě procenta hlasů více hlasů získa záložníkl Matěj Šenkýř , záložník Přerova. Ten poměrně překvapivě zdolal Kostomlaty 4:1. Nejlepším střelcem zápasu se stal právě dvougólový Šenkýř, když ve 12. minutě otevřel skóre po přihrávce od Tomáše Vodičky, kterou zakončil Vodičkovu nádhernou individuální akci, při níž obešel čtyři protihráče. Dobrý výběr místa v šestnáctce a pohotové zakončení zopakoval matěj Šenkýř v 52. minutě, když vrátil domácím dvoubrankové vedení.
Celých 59 procent hlasů obdržel a v důsledku toho dle očekávání zvítězil loučeňský útočník Dominik Holánek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.