Hráčem 8. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Jirouš

34%

Tomáš Jirouš (34) je jedním z mála hráčů, kteří mohou prohlásit, že jsou po celou svou kariéru věrni jednomu klubu.  Se svými bohatými zkušenostmi hraje v Hrubém Jeseníku, kde se na pozici útočníka či ofenzivního záložníka snaží zaměstnávat obrany soupeřů a střílet branky k radosti svých fanoušků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radim Prokop 29%
3. Martin Hojsák 18%


0

Hráčem osmého kola IV. třídy skupiny B se stal Tomáš Jirouš (34) z Hrubého Jeseníka. Jeho tým vyhrál na domácím hřišti nad týmem Záhornic 6:3. Jirouš vstřelil hattrick a výrazně tak pomohl svému týmu. Od našich čtenářů dostal dohromady 34% hlasů. Druhým v pořadí byl Radim Prokop (22) z Křince. Záložníkovi se sice v utkání proti Chlebům nepodařilo vstřelit branku, ale svým výkonem nasměroval svůj tým za jasným vítězstvím 5:1 a vy jste mu poslali 29% hlasů. Třetí místo v jedenáctce kola vybojoval Martin Hojsák (24) ze Mcel, které porazily ve šlágru kola tým Rožďalovice B 5:1. Stal se jednoznačně nejlepším střelcem 8. kola, když zaznamenal 4 branky. Poslali jste mu 18% hlasů.

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Během čtvrtka si můžete přečíst tipy experta kola a na pátek připravujeme rozhovor právě s nejlepším hráčem osmého kola Tomášem Jiroušem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.