HISENSE Hráčem Roku, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 20.06.2024

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Samek

30%

Hráčem roku pro sezonu 2023/24 OP Žďár nad Sázavou se stává bystřický hráč Tomáš Samek, který získal 30% a opanoval toto hlasování. Nebylo to úplně jasné, přece jenom neměl takový náskok na druhé místo oproti jiným kolům.

Jak se dostal do sestavy roku? Tomáš Samek na pozici záložníka byl jedním z tahounů týmu. Svoji hrou přispíval pozici, tam kde jsme skoro celou sezónu viděli Bystřici v tabulce. Je extrémně důležitý člen základní sestavy, velmi platný pro svůj tým, umí být rozdílový. Několikrát se díky skvělým výkonům dostal do sestavy kola a také si o místo v sestavě roku řekl díky 15 vstřeleným gólům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Štěrba 21%
3. Pavel Pokorný 12%


0

Vítězem letošní ročního hlasování se stává Tomáš Samek z Bystřice nad Pernštejnem, který získal 30%. Nevyhrál jednoznačně úplně, protože 21% získal Jaroslav Štěrba z Rožné. A třetí skončil Pavel Pokorný s 12%, který obléká dres Dolní Rožínky. Čtvrté místo obsadil útočník Osové Bítyšky Ondřej Říha, který získal 5%. U zbývajících hráčů ze sestavy fanoušci poslali méně jak 5% ze všech hlasů, rozdíly mezi nimi jsou minimální, liší se v desetinných pozicích.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.