HISENSE Hráčem 25. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 04.06.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Emil Šibor

50%

Vítězem 25. kola se stává Emil Šibor z vedoucího mužstva Rozsoch. Dostal 50%, tedy polovinu ze všech hlasů, což znamená, že toto hlasování vyhrál celkem jednoznačně. A jak se dostal vůbec tento stoper do sestavy kola? O víkendu jely Rozsochy odehrát utkání do Doubravníku. Hosté sice vyhráli 4:2, ale v poločaae skóré bylo nerozhodné 2:2. Emil Šibor se sice gólově neprosadil, ale byl vyhlášen hráčem utkání a také byl vybrán do sestavy kola samotným trenérem Rozsoch Michalem Strachoněm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Urban 38%
3. Pavel Vondruška 9%


0

Vítězem 25. kola se stává obránce vedoucího týmu Rozosch, Emil Šibor. Ten získal 50% ze všech hlasů. Na 2. místě se umístil Matěj Urban 38,46%, tento hráč  kope za Dolní Rožínku. Stupně vítězů nám uzavírá kolega Matěje Urbana, Pavel Vondřuška dostal od hlasujících 8,97% hlasů. Na bramborové pozici se nachází vítěz prvního jarního kola Petr Sýkora z Rožné, jemu darovalo hlas 2,56% hlasujících. Dále už nikdo další nedostal ani jeden hlas.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.