EXPERT TIP - 12.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025

Datum kola: 20.10.2024


Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Dominik Novák

Expert pro 12. Kolo je kapitán a obránce Darkovic Dominik Novák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Věřňovice jsou v této soutěži nováček. Viděl jsem pouze jeden jejich zápas, kdy mě herně moc nepřesvědčily. Navíc sbírají body především v domácích zápasech. Záblatí potvrdí roli favorita a s Věřňovicemi si poradí.

  • Záblatí
    Věřňovice
    0:0 (0:0)
  • Tip experta: 1   100 - 0 - 0 % 19.10. 14:30

    Komentář experta: Věřňovice jsou v této soutěži nováček. Viděl jsem pouze jeden jejich zápas, kdy mě herně moc nepřesvědčily. Navíc sbírají body především v domácích zápasech. Záblatí potvrdí roli favorita a s Věřňovicemi si poradí.

    Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
    Komentář experta:

    Šilheřovice omladily tým a nachází se momentálně na posledním místě. Nám se aktuálně daří, ale rozhodně soupeře nemůžeme podcenit. Bude to těžký a vyrovnaný zápas, který ale pevně věřím skončí naším vítězstvím.

  • Darkovice
    Šilheřovice
    3:0 (3:0)
  • Tip experta: 1   88 - 6 - 6 % 19.10. 14:30

    Komentář experta: Šilheřovice omladily tým a nachází se momentálně na posledním místě. Nám se aktuálně daří, ale rozhodně soupeře nemůžeme podcenit. Bude to těžký a vyrovnaný zápas, který ale pevně věřím skončí naším vítězstvím.

    Tip experta: 1 64 - 18 - 18 %
    Komentář experta:

    Myslím si, že cílem Koblova je tuto soutěž jen proletět a dostat se do vyšší soutěže. Tým na to rozhodně mají a poradí si i s Petřkovicemi, které jsou sice druhé, ale na Koblov stačit nebudou.

  • Koblov
    Petřkovice
    3:2 (1:0)
  • Tip experta: 1   64 - 18 - 18 % 19.10. 14:30

    Komentář experta: Myslím si, že cílem Koblova je tuto soutěž jen proletět a dostat se do vyšší soutěže. Tým na to rozhodně mají a poradí si i s Petřkovicemi, které jsou sice druhé, ale na Koblov stačit nebudou.

    Tip experta: 2 47 - 24 - 29 %
    Komentář experta:

    Oba týmy minulé kolo prohráli a budou chtít vyhrát aby se přiblížili středu tabulky. I když jsme s Hrabovou jen remizovali a s Hlubinou vyhráli, tak si myslím, že je na tom Hlubina lépe a domácí Hrabovou porazí.

  • Hrabová
    Hlubina B
    3:0 (0:0)
  • Tip experta: 2   47 - 24 - 29 % 19.10. 14:30

    Komentář experta: Oba týmy minulé kolo prohráli a budou chtít vyhrát aby se přiblížili středu tabulky. I když jsme s Hrabovou jen remizovali a s Hlubinou vyhráli, tak si myslím, že je na tom Hlubina lépe a domácí Hrabovou porazí.

    Tip experta: 1 82 - 12 - 6 %
    Komentář experta:

    Ostrava-Jih je zvyklá na své malé hřiště, kde měli soupeři vždycky problém sbírat body. Ve venkovních zápasech už nebyla tak přesvědčivá. Markvartovice potvrdí roli favorita a na domácí půdě zvítězí.

  • Markvartovice
    Ostrava-Jih
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   82 - 12 - 6 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Ostrava-Jih je zvyklá na své malé hřiště, kde měli soupeři vždycky problém sbírat body. Ve venkovních zápasech už nebyla tak přesvědčivá. Markvartovice potvrdí roli favorita a na domácí půdě zvítězí.

    Tip experta: 0 58 - 18 - 24 %
    Komentář experta:

    Tady zápas skončí remízou. Vřesina bude chtít využít domácí prostředí, ale Petřvald se nenechá a z Vřesiny si odveze bod.

  • Vřesina
    Petřvald
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 0   58 - 18 - 24 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Tady zápas skončí remízou. Vřesina bude chtít využít domácí prostředí, ale Petřvald se nenechá a z Vřesiny si odveze bod.

    Tip experta: 2 12 - 18 - 70 %
    Komentář experta:

    Rychvald prohrál poslední dvě soutěžní utkání a tak si bude chtít z Hati odvést ideálně všechny tři body. Hať jim to ale rozhodně nedá zadarmo. Do teď posbírali veškeré své body z domácích zápasů, což svědčí o jejich síle na domácí půdě. I tak na hosty stačit nebudou a Rychvald zvítězí.

  • Hať
    Sl.Rychvald
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   12 - 18 - 70 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Rychvald prohrál poslední dvě soutěžní utkání a tak si bude chtít z Hati odvést ideálně všechny tři body. Hať jim to ale rozhodně nedá zadarmo. Do teď posbírali veškeré své body z domácích zápasů, což svědčí o jejich síle na domácí půdě. I tak na hosty stačit nebudou a Rychvald zvítězí.

    Autor: Petr Boráň

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.