EXPERT TIP - 14.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




MAREK POP

Odchovanec Mořkova, kde odehral prakticky celou svoji kariéru. Kromě jedné sezóny kdy hrál za žáky Nového Jičína. Pracuje jako CNC frézař v jedné firmě v Olomouci. Ve volném čase rád sportuje, běhá, jezdí na kole, chodí po horách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Ikdyž favoritem zápasu je hostující mužstvo tak jako vítěze tipuji domácí Vlčovice, které ještě nemají nic jisté a budou se chtít zachránit. Do zápasu dají všechno.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde to vidím taky jasně. A to výhru domácích. Fulnek si nebude chtít pokazit oslavy postupu.

Tip experta: 2 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Derby nemá favorita a navíc ani jednomu z mužstev už o nic nejde. Ovšem jelikož jsem hráč Mořkova, tak nic jiného než výhra hostů nepřipadá v úvahu. Dá se čekat i výborná divácká kulisa.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Zde potvrdí Odry roli favorita. Celé jaro předváděli dobré výkony a budou chtít odčinit domácí porážku s Veřovicemi z minulého týdne.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Očekávám vyrovnané utkání, ve kterém padne hodně branek, neboť obě mužstva mají velmi kvalitní ofenzivu. Zápas skončí dělbou bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase je to jasná jednička. Starý Jičín potvrdí roli favorita a už jasně sestupující Hukvaldy prohrají i svůj poslední zápas v I.B. třídě.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Jeseníku to v Mořkově vůbec nevyšlo. doma tak budou chtít své zaváhání napravit. Ovšem proti velmi kvalitnímu Spálovu to budou mít těžké. Hosté si odvezou tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Černín 4
2. Jaroslav Hanák 4
3. Lukáš Matula 3
4. Radim Krása 3
5. Luděk Remeš 3
6. Jiří Jetmar 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.