EXPERT TIP - 22.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 20.5.2017

0

Do konce soutěže už toho moc nezbývá a proto je každé kolo klíčové. I tentokrát nás čeká několik zajímavých duelů, ať už týmů bojujících o titul nebo záchranu. Jako před každým kolem se nejprve podíváme jak to vidí náš tipér. Tím je hráč Trstěnic, který ještě na podzim působil v Dolním Žandově.




Marek Daneziev

hráč TJ Rozvoj Trstěnice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Žandov hraje v posledních zápasech dobře, sbírá potřebné body k záchraně a hlavně inkasuje málo branek. Osobně tipuji nebo spíš doufám, že udělá další krok směrem k záchraně.

Tip experta: 1 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Tady je jasné, kdo je favoritem. Františkovy Lázně jsou v kontaktu s čelem tabulky a jejich výsledky budí respekt. Nicméně nemohu tipovat nic jiného než, že favorita na domácím hřišti zaskočíme.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Jiskra bude chtít doma napravit zaváhání s Hroznětínem a s rezervou Březové si body doma vzít nenechá.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Stará Role s aktuálně nejlepším střelcem soutěže Jakubem Doškem je minimálně směrem dopředu velmi nebezpečná a soupeře z Merklína podle mého na jeho hřišti přestřílí a odveze všechny body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vedoucí tým soutěže podle mého s ostrovským béčkem nezaváhá a v domácím prostředí prodlouží svojí sérii zápasů bez prohry.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Habartovští z posledních pěti zápasů vydolovali čtyři body a zlepšit toto skóre a chuť si budou chtít proti Lipové. Ta to podle mě bude mít na jejich hřišti i ve zbytku soutěže velmi složité.

Tip experta: 0 57 - 29 - 14 %
Komentář experta:

Vintířov před dvěma týdny daroval dva body zachraňujícímu se Žandovu, na druhou stranu ještě o týden dříve deklasoval silnou Aš. Ale i domácí předvádějí pěkný fotbal a souboj těchto tabulkových sousedů vidím na remízu. V penaltovém rozstřelu by pak druhý bod mohli pro zajímavost konce soutěže získat domácí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. petr uzel 3
2. Karel Chovánek 3
3. Jiří Kukla 3
4. Mira Daněk 2
5. Petr Šimáček 2
6. Michael Soldán 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.