Tip Experta - 13. kolo: Zdeněk Čarek věří ve všechny výhry domácích

0

Úvod do jarní části soutěže ročníku 2014/2015 již odstartoval minulý týden a počínaje zítřkem nás čekají další souboje v pořadí třínáctém kole. V něm se střetne 12 celků Okresního přeboru na Českokrumlovsku v šesti duelech, jejichž výsledky jsou zatím ve zvězdách, ale tipnout si je může každý. První nemusí být vždy favorizovaným adeptem na jasnou výhru a poslednímu netřeba hned předurčovat jasnou porážku v roli outsidera. Co si o následujícím kole a výsledcích jednotlivých duelů myslí trenér týmu TJ Sokol Chvalšiny, jmenovitě Zdeněk Čarek?

Vyšší Brod "A" - Nová Ves / Brloh "B" | TIP:  1

Jelikož Vyšší Brod má momentálně tři posily, kdy se jim vrátili hráči, určitě zápas zvládne ku svému prospěchu. Nová Ves to bude mít těžké.

 

Zlatá Koruna - FC Vltava | TIP: 1

Zlatá koruna doma získá tři body. Na jejich hřišti se hraje špatně a navíc Loučovice hrají lépe doma, než venku.

 

Přídolí "A" - Velešín "B" | TIP: 1

Že by bylo překvapení kola a Přídolí konečně uhrálo body? I když, co jsem slyšel, Velešín má k dospozici spoustu hráčů, tak nevím, jak silné je jejich "béčko". Ale myslím si, že Přídolí doma vyhraje.

 

Černá v Pošumaví - Kájov | TIP: 1

No, tak tohle je oříšek. Černá Prohrála ve Velešíně, ale tam se vyhrává velice špatně, obzvlášť, když mají volné hráče z "áčka". Teď jsme jí pomohli i my díky tomu, že jsme Kájov na jeho hřišti porazili a urvali jsme tam body. Teď jsou oba soupeři tam, kde byli a jestli chce Černá postoupit, musí Kájov porazit. Ten v 60. minutě fyzicky odpadá, tak pokud bude Černá hrát svědomitě a nebude nikam chvátat, vyčká vhodné příležitosti, tak věřím ve výhru domácích.

 

Chvalšiny - Horní Planá "B" | TIP: 1

My doma chceme určitě vyhrát, jelikož jsme doma nezvítězili už dlouho. Když si vzpomenu, že jsme doma teď dvakrát remízovali, kdy jsme hráli bez branek, tak chceme určitě získat tři body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou