AKTUÁLNĚ: Voda překazila plány na odehrání šestého kola, Ústecký KFS plošně odkládá všechna krajská utkání. Kdy jsou náhradní termíny?

0

Aktuální meteorologická situace nutí krajské fotbalové svazy hromadně odkládat utkání. Důvodem není pouze nepřízeň počasí, ale také současný stav hřišť, který na většině míst po celé republice nedovoluje hrát.

Vydatné přívalové deště po celé zemi komplikují kromě jiného i konání fotbalových utkání. Nejinak tomu je v Ústeckém kraji, kde byly krajským svazem plošně odloženy všechny zápasy ÚKFS, které byly na tento víkend naplánované, a to i v mládežnických kategoriích.

 

V rámci I.B třídy sk. A by se 6. kolo mělo dohrávat předběžně o víkendu 23. - 24.11.2024. Pokud se však oba kluby dohodnou na konání zápasu v průběhu týdne, bude možné utkání odehrát i dříve.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou